20. maj 2018

Udvidet ekspertise i udarbejdelse af keramiske kroner på klinikken.

Vi var så heldige at få ansat Charlotte her på klinikken i februar i år. Charlotte arbejder primært som klinikassistent, men er også uddannet tandteknikker, så vi kan gøre brug af hendes gode ekspertise og erfaring, når vi laver vores keramiske kroner. Charlotte laver finishen på dem og vi er yderst tilfredse med hedes arbejde.
Læs mere

10. maj 2018

Vi holder lukket fredag den 11. Maj

Klinikken holder lukket fredag den 11. Maj efter Kr. Himmelfartsdag. Vi hat åbent igen mandag den14. Maj. God weekend.
Læs mere

08. maj 2018

Demonstration på Christiansborg Slotsplads onsdag den 9/5

NOK er NOK. Onsdag den 9/5 demonstrerer tandlæger fra hele landet foran Christiansborg. Regeringen har fjernet en del af dit tilskud til tandbehandling og kommer nu med en særlov på tandplejeområdet, der efter alt at tyde kun gør det værre!. Tandlægerne har fået NOK og tager nu problemet til Christiansborg Slotsplads, hvor vi onsdag den 9/5 fra kl 9.30-13 vil ytre vores utilfredshed på vores patienters tilskuds vegne og for patienternes bedste vil kræve langt bedre adgang til basaltandpleje.
Læs mere

06. maj 2018

Ros blev til ris: Rasende tandlæger klager til ombudsmand over kritisk rapport

Sundhedsministeriet har ændret i en rapport, så tandlægerne fremstår negativt, mener Tandlægeforeningen. Nu klager den til ombudsmanden.(kilde:DR.dk)
Læs mere

21. april 2018

Persondataforordningen

Den 25/5 2018 træder den nye persondataforordning i kræft. Vi har været på flere kurser i hvordan vi skal forholde os og har kun fået bekræftet at alt er som det skal være på klinikken. Vi har altid haft fokus på at vores patienters data har været forsvarligt beskyttet.
Læs mere

13. april 2018

Har sundhedsministeren dårlig smag i munden?

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne mellem Tandlægeforeningen og Sundhedsstyrelsen, blev der "pyntet" på en rapport udarbejdet af Sundhedsstyrelsen, godt det blev afsløret og ærgerligt at det kan forekomme, se annoncen ved at klikke videre.
Læs mere

08. april 2018

Hele klinikken på kursus i Fredericia

Fredag den 6/4 , drog hele klinikken til Fredericia, hvor der var tandlæge messe og udstilling af de sidste nye tiltag fra de forskellige dental firmaer. Det var en meget inspirerende dag, hvor der var kurser i alt fra større opbygninger af slidte tandsæt, behandlinger af revner i tænder, ergonomi på klinikken, kommunikation, operativ fjernelse af visdomstænder (live!) og meget meget mere. Der blev sluttet af med hygge om aftenen, hvor Thomas Warberg underholdte og der blev uddelt priser for forskellige behandlinger. Vi havde en rigtig god dag og er nu parate til at modtage jer mandag med ny inspiration.
Læs mere

05. april 2018

Hele klinikken på uddannelse

Klinikken holder lukket fredag den 6/4, da vi alle tager på kursus i Fredericia, hvor der er Dental Festival Awards. Vi kommer friske og klogere tilbage på mandag. God weekend
Læs mere

24. marts 2018

God påske

Klinikken har åbent mandag, tirsdag og onsdag, hvor min tandplejer Elif er der alle 3 dage. Hun kan tage sig af de fleste akutte behandlinger. Sahar og Marie vil være tilbage igen tirsdag den 3. april. I ønskes alle en rigtig god påske
Læs mere

14. marts 2018

Sådan holder du munden ren

God mundhygiejne er vigtigt for at undgå huller i tænderne, nedsætte risikoen for at få parodontitis og andre sygdomme. Læs her om hvordan du effektivt kan fjerne madrester og bakteriebelægninger, der kan skade både tænder og helbred. ANNETTE AGGERBECK JOURNALIST (kilde: Sygeforsikringen Danmark juli 2017)
Læs mere
« Forrige1234567...20Næste »