11. juli 2018

Åbent hele sommeren

Så er det ferietid :). Klinikken har åbent hele sommeren, dog med ændrede åbningstider. Tryk videre for at se ændrede åbningstider fra uge 28 til og med uge 32. Rigtig god sommer.
Læs mere

27. juni 2018

Onlay i stedet for krone

Når man laver en krone på en tand, må tandlægen typisk slibe en væsentlig del af den raske tand væk for at give plads til kronen. Der findes imidlertid ofte et alternativ til behandling med kroner – en metode som bevarer tanden bedre end den traditionelle kronebehandling. Behandling med et ”onlay” i stedet for en krone bevarer mere af tanden. Samtidig mindskes risikoen for rodbehandling betragteligt med et onlay.
Læs mere

09. juni 2018

Tandlægen kan behandle søvnapnø

En effektiv behandling af den farlige snorken, søvnapnø, der kan medføre alvorlige sygdomme, kan være snorkeskinner, som er specialfremstillet af tandlægen. Det er ikke alle tandlæger der laver dem, men vi har efterhånden lavet dem i mange år med stor succes. Vi har nu to typer skinner at vælge mellem. Lav en aftale på klinikken, så kan vi fortælle meget mere om behandlingen.
Læs mere

06. juni 2018

Hygge i Botanisk have

Tirsdag den 5/6 drog vi alle ind i Botanisk Have, hvor der var arrangement med: Maria Lucia Jens Jacob Tychsen Søs Fenger Rasmus Nøhr Rosalinde Mynster Swing Sisters Maria Montell Marie Carmen Koppel Silas Holst Jesper Thilo Susse Wold Kim Sjøgren Gert Henning-Jensen Henrik Krogsgaard Hanne Fabricius Den Kongelige Livgardes Musikkorps Den Kongelige Livgardes Tambourkorps Vi havde en super hyggelig aften, hvor den danske sommer viste sig fra sin allerbedste side,
Læs mere

30. maj 2018

Underskriftsindsamling

Hjælp os med at sikre, at alle har råd til forebyggende tandpleje Folketinget har med en ny, hasteindført særlov sat den danske tandsundhed på standby. Skriv under og hjælp os med at opfordre Folketinget til at sikre, at alle i Danmark har råd til forebyggende tandpleje. Vi opfordrer til, at Folketinget hurtigst muligt erstatter særlov L 235 med en ny og bedre lov. GÅ VENLIGST VIDERE HVIS DU ØNSKER AT SKRIVE UNDER.
Læs mere

26. maj 2018

Persondataforordningen

Kære Patient Nedenfor kan du læse klinikkens privatlivspolitik for patientbehandling. Når du er patient på klinikken, er det nødvendigt, at vi registrerer og anvender visse oplysninger om dig. Dette har vi pligt til at gøre efter hhv. autorisationsloven, journalføringsbekendtgørelsen og sundhedsloven. De oplysninger, som vi registrerer og behandler om dig, har vi pligt til at opbevare sikkert, ligesom vi har tavshedspligt. Videregivelse af informationer om dine helbredsmæssige forhold kan, hvor det er nødvendigt, udveksles internt på klinikken, hvorimod videregivelse af helbredsoplysninger til personer mv. udenfor klinikken som udgangspunkt kun kan ske med dit samtykke, jf. sundhedslovens kapitel 9. Visse oplysninger om dig registrerer og anvender vi til brug for afregningsmæssige formål, hvis dette er nødvendigt for at kunne gennemføre en betaling for klinikkens behandling af dig, fx via din region, kommune eller et forsikringsselskab. Klinikken har pligt til at opbevare din journal, indtil der er gået 10 år, efter at du har været i kontakt med klinikken sidste gang. Vælger du at skifte tandlæge, overfører vi din journal til din nye tandlæge, som herefter overtager pligten til at opbevare din journal. I særlige tilfælde, som er beskrevet i journalføringsbekendtgørelsen, kan vi opbevare din journal i længere tid end ovenfor beskrevet. Oplysninger om dig, som klinikken opbevarer til brug for afregningsmæssige formål, opbevarer vi så længe, dette har relevans, og er påkrævet af hensyn til klinikkens afregning og bogføring. Oplysninger om dig til afregningsformål registreres på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b og f (indtil 25. maj 2018 registreres oplysningerne på baggrund af persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7) Du har til enhver tid krav på at få aktindsigt i de oplysninger, som klinikken registrerer og behandler om dig. Hvis du mener, at vi har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du bede os om at rette oplysningerne. Vi må ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er en fejl i journalen, kan du bede os om at der laves en tilføjelse med dine bemærkninger. Skulle du ønske at klage over klinikkens behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde nærmere oplysninger om på www.datatilsynet.dk. Det er Styrelsen for patientsikkerhed, som fører tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen. Du kan finde nærmere oplysninger om Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk.
Læs mere

20. maj 2018

Udvidet ekspertise i udarbejdelse af keramiske kroner på klinikken.

Vi var så heldige at få ansat Charlotte her på klinikken i februar i år. Charlotte arbejder primært som klinikassistent, men er også uddannet tandteknikker, så vi kan gøre brug af hendes gode ekspertise og erfaring, når vi laver vores keramiske kroner. Charlotte laver finishen på dem og vi er yderst tilfredse med hedes arbejde.
Læs mere

10. maj 2018

Vi holder lukket fredag den 11. Maj

Klinikken holder lukket fredag den 11. Maj efter Kr. Himmelfartsdag. Vi hat åbent igen mandag den14. Maj. God weekend.
Læs mere

08. maj 2018

Demonstration på Christiansborg Slotsplads onsdag den 9/5

NOK er NOK. Onsdag den 9/5 demonstrerer tandlæger fra hele landet foran Christiansborg. Regeringen har fjernet en del af dit tilskud til tandbehandling og kommer nu med en særlov på tandplejeområdet, der efter alt at tyde kun gør det værre!. Tandlægerne har fået NOK og tager nu problemet til Christiansborg Slotsplads, hvor vi onsdag den 9/5 fra kl 9.30-13 vil ytre vores utilfredshed på vores patienters tilskuds vegne og for patienternes bedste vil kræve langt bedre adgang til basaltandpleje.
Læs mere

06. maj 2018

Ros blev til ris: Rasende tandlæger klager til ombudsmand over kritisk rapport

Sundhedsministeriet har ændret i en rapport, så tandlægerne fremstår negativt, mener Tandlægeforeningen. Nu klager den til ombudsmanden.(kilde:DR.dk)
Læs mere