21. april 2018

Persondataforordningen

Den 25/5 2018 træder den nye persondataforordning i kræft. Vi har været på flere kurser i hvordan vi skal forholde os og har kun fået bekræftet at alt er som det skal være på klinikken. Vi har altid haft fokus på at vores patienters data har været forsvarligt beskyttet.
Læs mere

13. april 2018

Har sundhedsministeren dårlig smag i munden?

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne mellem Tandlægeforeningen og Sundhedsstyrelsen, blev der "pyntet" på en rapport udarbejdet af Sundhedsstyrelsen, godt det blev afsløret og ærgerligt at det kan forekomme, se annoncen ved at klikke videre.
Læs mere

08. april 2018

Hele klinikken på kursus i Fredericia

Fredag den 6/4 , drog hele klinikken til Fredericia, hvor der var tandlæge messe og udstilling af de sidste nye tiltag fra de forskellige dental firmaer. Det var en meget inspirerende dag, hvor der var kurser i alt fra større opbygninger af slidte tandsæt, behandlinger af revner i tænder, ergonomi på klinikken, kommunikation, operativ fjernelse af visdomstænder (live!) og meget meget mere. Der blev sluttet af med hygge om aftenen, hvor Thomas Warberg underholdte og der blev uddelt priser for forskellige behandlinger. Vi havde en rigtig god dag og er nu parate til at modtage jer mandag med ny inspiration.
Læs mere

05. april 2018

Hele klinikken på uddannelse

Klinikken holder lukket fredag den 6/4, da vi alle tager på kursus i Fredericia, hvor der er Dental Festival Awards. Vi kommer friske og klogere tilbage på mandag. God weekend
Læs mere

24. marts 2018

God påske

Klinikken har åbent mandag, tirsdag og onsdag, hvor min tandplejer Elif er der alle 3 dage. Hun kan tage sig af de fleste akutte behandlinger. Sahar og Marie vil være tilbage igen tirsdag den 3. april. I ønskes alle en rigtig god påske
Læs mere

14. marts 2018

Sådan holder du munden ren

God mundhygiejne er vigtigt for at undgå huller i tænderne, nedsætte risikoen for at få parodontitis og andre sygdomme. Læs her om hvordan du effektivt kan fjerne madrester og bakteriebelægninger, der kan skade både tænder og helbred. ANNETTE AGGERBECK JOURNALIST (kilde: Sygeforsikringen Danmark juli 2017)
Læs mere

04. marts 2018

Overenskomsten opsagt pr 1/6 2018

Ligesom så mange andre forhandlinger, er forhandlingen mellem Danske regioner og Tandlægeforeningen brudt sammen og overenskomsten er hermed opsagt med 3 mdr´s varsel pr 1/6 2018. Der blev flyttet 300 mio kr fra tandlægeoverenskomsten til fængselsvæsenet i 2013 og herefter har regionernes kasse ikke kunnet betale de ydelser der tages. Siden 2012 er det er faktum at ydelses forbruget har haft samme niveau og prisniveauet på de basale ydelser er lavere i Danmark end både Norge og Sverige. Folketinget vil gennemføre en hastelovgivning pr 1/6, således at I vil kunne få tilskud efter denne dato. Info følger.
Læs mere

27. februar 2018

Hygiejne

Vi har på alle 3 klinikker fået autoklaverbart tastatur og mus, så vi nu kan bruge computeren under behandlingen uden at tage handskerne af og stadig opretholde klinikkens høje hygiejne standard.
Læs mere

04. februar 2018

Danske Regioner vil spare på tilskud til tandpatienter

Danske Regioner mener, at voksentandplejen i Danmark er for dyr. Men en analyse viser, at de danske priser på grundlæggende tandpleje i forvejen er de laveste i Skandinavien
Læs mere

31. januar 2018

Hvad betyder god mundhygiejne for vores helbred?

Hvis man ikke har god mundhyhiejne, kan man få tandkødsbetændelse, som uden behandling kan udvikle sig til parodontitis. For tiden diskuteres det, om der er en sammen hæng mellem parodontits og andre sygdomme som for eksempel hjerte- kar sygdomme, diabetes og ledgigt. (kilde: Sygeforsikring "Danmark").
Læs mere