11. juli 2017

Oral reconstruction Symposium Danmark

fredag den 30/6 og lørdag den 1/7, var Marie på kursus i implantatbehandling, knogleopbygninger, protetiske løsninger, når de virkelig er komplekse, visdomstands fjernelse, kæbeleds dysfunktioner, æstetisk kroner og broer på implantater og ikke mindst ny behandling af Hortons hovedpine. Kurset blev afholdt af danske Eltident, som bl. a forhandler de Conelog implantater jeg bruger på klinikken. Det var et rigtig godt kursus med masser af konkrete ting at tage med sig hjem og med meget kompetente foredragsholdere,
Læs mere

26. juni 2017

Hele kroppen påvirkes af din mundhygiejne.

Vi ved alle, at vi får huller i tænderne, hvis vi ikke børster vores tænder. Men det er faktisk kun toppen af isbjerget i forhold til de sygdomme og påvirkninger, der kan opstå, hvis vi tager for let på den daglige pleje af tænder og mund. (kilde: Helse aug 2016)
Læs mere

12. juni 2017

E-cigaretter er skadelige

Der er stigende evidens for, at e-cigaretter skader helbredet. Det er konklusionen i en ny rapport fra WHO, som den danske overlæge fra Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed, Charlotta Pisinger, bl.a. står bag. (kilde : Tandlægebladet).
Læs mere

28. maj 2017

sommertur med klinikken

Fredag den 19. maj drog alle på klinikken med vores bedre halvdele til Dyrehaven. Først hyggede vi med lidt god mad på Bakken. Herefter så vi Tivoli revyen, som endnu engang var helt fantastisk og fremkaldte en masse gode grin. Det var en af de første fantastiske sommeraftener med gode oplevelser i godt selskab.
Læs mere

25. maj 2017

Vi ønsker alle en rigtig god Kr. Himmelfarts ferie

Vi har lukket fredag den 26. maj efter Kr. Himmelfartsdag. Ved akut behov for tandbehandling hevnvises til Tandlægevagten Oslo Plads 14, Kbh Ø på tlf 70250041
Læs mere

20. maj 2017

Ny test af energidrikke: Syrebad for tænderne

Salget af energidrikke eksploderer, men de kan give alvorlige syreskader på tænderne. Det afslører en ny undersøgelse, som DTU Kemi har lavet for Tandlægeforeningen.
Læs mere

03. maj 2017

Ny undersøgelse omkring antibiotika

NIOM har lige foretaget en undersøgelse, der viser at med bare én enkelt antibiotika behandling, øger man antallet af resistente gener mod antibiotika. Herudover sker der en ændring af den sammensætning man har af bakterier, hvilket kan have betydning for den generelle sundhed. (kilde: NIOM nyhedsbrev)
Læs mere

30. april 2017

Klinikken på Tandlægemesse/kursus i Bella Centeret

Fredag den 28. april, var Nanna, Jeanette og Marie på Årskursus i Bella Centeret. I forbindelse med dette kursus, er der arrangeret en udstilling/messe, hvor hele branchen er repræsenteret. Helle S. kom ud og mødte os midt på dagen, hvor vi fik besøgt. Det er altid hyggeligt at møde en masse kollegaer og se hvad der er kommet af sidste nyt indenfor de forskellige områder. Det var en lærerig og rigtig hyggelig dag.
Læs mere

08. april 2017

God påske

Klinikken holder åbent tirsdag den 11. april fra kl 8.30 til kl 15. mandag den 10. april og onsdag den 12. april holder vi ferie.
Læs mere

29. marts 2017

Marie på kursus i implantater

Lørdag den 25/3 2017, var Marie i Roskilde på kursus i periimplantitis. Kurset blev afholdt af DSOI (Dansk selvskab for oral implantologi). Periimplantitis betyder parodontose omring implantater. Da der laves flere og flere implantater - ses også flere tilfælde af periimplantitis. Der er mange forskellige behandlings strategier og man ved i virkeligheden ikke meget om hvad der er bedst. Det man ved, er at det er væsentligt mere kompliceret at behandle betændelse omkring et implantat fremfor omkring en tand, da der ikke er den membran der ligger mellem tand og knogle mellem implantat og knogle. Herudover er implantatoverfladen svære at rense, da den er mere ujævn end tandens og da den er behandlet, så den er ru. Et godt kursus med en masse gode informationer, man kunne tage med sig hjem på klinikken.
Læs mere