15. juni 2016

Marie på kursus i implantater

Hvert 2. år er der international congress arangeret af Camlog implantater, som vi er gået over til at bruge her på klinikken. Det er et godt gennemprøvet system, hvor der er god prognose. Størstedelen af tandlægerne I Tyskland og Schweiz burger systemet og det er hurtigt voksende I Danmark, hvor mange tandlæger har lang tids gode erfaringer med systemet. Det er nemt at bruge og giver nogle gode resultater.
Læs mere

22. maj 2016

Klinikken sponsor for Køge Håndbold

Allerede i efteråret 2016 sponsorerede klinikken nyt kamptøj til håndboldpigerne på U-14 i Køge Håndbold. Klik på "læs mere" og se de dygtige piger.
Læs mere

04. maj 2016

Scandefa 2016

Fredag den 29. april var Helle, Nanna, Jeanette og Marie på Scandefa for at se hvad branchen kunne byde på af sidste nye udvikling. Det var en givende og hyggelig tur, hvor vi mødte en masse gode kollegaer og kendte ansigter hos de forskellige depoter og firmaer.
Læs mere

19. april 2016

Dårlige tænder er en alvorlig sygdom

Sundhed og sygdom i mund og tænder har afgørende betydning for resten af kroppen. Det er der stigende internationalt fokus på. Men i Danmark er sygdom i tænder stadig et stedbarn i sundhedsvæsenet.
Læs mere

31. marts 2016

Nye Patienter - anbefal os!

Har du noget familie, en god ven eller en bekendt der går og mangler en rigtig god og sød tandlæge. Så må du meget gerne anbefale os, da vi har en tandlæge, der er så glad for at være her, at hun ønsker at få lidt flere timer her hos os og med vore søde patienter.
Læs mere

28. marts 2016

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Sundhed: Forskningsresultater får en række læger, forskere og tandlæger til at efterlyse langt større tilskud til behandling af mundsygdomme
Læs mere

16. marts 2016

Munden hænger sammen med kroppen

Behandling af sygdomme i tænder og mund giver ofte også patienterne en bedre almen sundhed - og dermed en bedre livskvalitet (kilde: Tandlægebladet). Hvis du har lyst til at vide mere om emnet, skal du bare trykke:"læs mere", så kommer der en god artikkel fra Tandlægebladet skrevet af Tandlægeforeningens formand Freddie Sloth-Lisbjerg.
Læs mere

13. marts 2016

Probiotika sugetabletter kan hjælpe med at reducere mundhule svampeinfektion

København,Danmark: Oral candidose, eller Candida-associeret stomatitis, er almindelig blandt ældre og ofte associeret med antibiotisk behandling og nedsat immunforsvar. Et studie på Københavns Universitet har nu vist, at regelmæssig indtag af probiotiske sugetabletter indeholdende naturlige laktiske syre bakterier, kan hjælpe ældre patienter med at nedsætte risikoen for denne tilstand. (kilde: Dental Tribune)
Læs mere

01. marts 2016

Invisalign artikel

Konklusionen i en artikel fra "Dental Tribune Nordic Edition" er, at ortodontiske behandling (re.: bøjle behandling) med Invisalign har signifikant lavere negativ indflydelse på patienternes tilstand end behandling med almindelige "togskinner" både mht tandkødets sundhed og alment befindende. Det er jo noget vi har været klar over i mange år og har bl.a. noget at gøre med at de kræfter der udsættes på tænderne er meget mere velregulerede med Invisalign end med "togskinner", så ud over det kosmetiske med at man ikke kan se bøjlen er det absolut en ekstra fordel at tænderne behandles mere skånsomt. Har du spørgsmål angående Invisalign må du endelig ringe/kigge ind, så vil vi besvare dem.
Læs mere

17. februar 2016

Invisalign

Her på klinikken tilbyder vi at rette dine tænder med Invisalign. Vi har haft rigtig gode erfaringer med systemet gennem de 12 år vi har arbejdet med det. I det følgende står der kort lidt om behandlingen. Har du spørgsmål i den forbindelse, er du meget velkommen til at kontakte klinikken.
Læs mere