11. september 2016

Refluks kan give fæstetab

Refluks,dvs tilbageløb af maveindhold til spiserøret, er en meget udbredt tilstand, som ca 20% af alle voksne danskere lider af mindst én gang om ugen. Reflukssygdom deles I to undergrupper, erosive (ERD) og non-erosive(NERD). Det er velkendt, at refluks kan forårsage erosioner af de hårde tandvæv og brændende fornemmelser I tungen og den øvrige mundslimhinde, og nye undersøgelser tyder på, at også det marginale parodontium (red: vævet omkring tændernes rødder) kan påvirkes af refluks .
Læs mere

04. september 2016

Et søvnmirakel

Uddrag af artikel om Peter Mygind I Helse: Jeg vågnede næste morgen ved at Lise lå og kiggede på mig og sagde:" Hvor er det veldt, jeg har slet ikke hørt noget!". For første gang I 24 år havde jeg ikke snorket, og for første gang I lang tid, havde jeg sovet hele natten. Her på klinikken har vi allerede hjulpet mange med at holde op med at snorke ved hjælp af en snorkeskinne.
Læs mere

24. august 2016

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Forskningsresultater får en række læger, forskere og tandlæger til at efterlyse langt større tilskud til behandling af mundsygdomme
Læs mere

14. august 2016

Tilbage på fuld blus

Så er vi igang efter sommerferien - næsten på fuld blus. Julie er kommet tilbage fra barsel - varmt velkommen tilbage til hende. Helle har overtaget Christinas stilling mens hun er på barsel og er nu på klinikken 4 dage I ugen. Jeg er derfor gået tilbage til normal arbejdstid og har nu mere tid og overskud til både planlagt og akut behandling. Susanne kommer tilbage fra sommerferie den 29/8. Det har været en travl tid de sidste 4 måneder, men nu er vi klar med ny energi og overskud
Læs mere

07. juli 2016

Vi holder åbent hele sommeren

Som vi plejer, holder vi åbent hele sommeren, så vi kan være der, hvis du har problemer med tænderne. God sommer
Læs mere

15. juni 2016

Marie på kursus i implantater

Hvert 2. år er der international congress arangeret af Camlog implantater, som vi er gået over til at bruge her på klinikken. Det er et godt gennemprøvet system, hvor der er god prognose. Størstedelen af tandlægerne I Tyskland og Schweiz burger systemet og det er hurtigt voksende I Danmark, hvor mange tandlæger har lang tids gode erfaringer med systemet. Det er nemt at bruge og giver nogle gode resultater.
Læs mere

22. maj 2016

Klinikken sponsor for Køge Håndbold

Allerede i efteråret 2016 sponsorerede klinikken nyt kamptøj til håndboldpigerne på U-14 i Køge Håndbold. Klik på "læs mere" og se de dygtige piger.
Læs mere

04. maj 2016

Scandefa 2016

Fredag den 29. april var Helle, Nanna, Jeanette og Marie på Scandefa for at se hvad branchen kunne byde på af sidste nye udvikling. Det var en givende og hyggelig tur, hvor vi mødte en masse gode kollegaer og kendte ansigter hos de forskellige depoter og firmaer.
Læs mere

19. april 2016

Dårlige tænder er en alvorlig sygdom

Sundhed og sygdom i mund og tænder har afgørende betydning for resten af kroppen. Det er der stigende internationalt fokus på. Men i Danmark er sygdom i tænder stadig et stedbarn i sundhedsvæsenet.
Læs mere

31. marts 2016

Nye Patienter - anbefal os!

Har du noget familie, en god ven eller en bekendt der går og mangler en rigtig god og sød tandlæge. Så må du meget gerne anbefale os, da vi har en tandlæge, der er så glad for at være her, at hun ønsker at få lidt flere timer her hos os og med vore søde patienter.
Læs mere