Fuldkeramiske kroner samme dag

Vi er  meget stolte over at have investeret i en Cerec scanner og fræser, så vi kan tilbyde jer en endnu bedre behandling her på klinikken.

Vi kan med CAD/CAM systemet lave digitale aftryk med et lille kamara der filmer tænderne i munden. Filmen overføres til et program, hvor kronen/broen eller indlæget designes. Herefter overføres informationerne til en fræser på klinikken, der på 20-30 minutter fræser kronen ud af en hertil godkendt porcelæns blok. Kronen brændes afslutningsvist og kan cementeres få timer efter klargøring af kronen.

Cerec systemet har eksisteret i 30 år og er det bedste på markedet. Der er hele tiden udvikling på både software og hardware, så  vi kontinuerligt kan blive opdateret med det sidste nye.

Nogle af de mange fordele ved systemet er:

  • Kroner samme dag
  • Fri for aftryk i hele munden
  • Mere skånsom for tænder og tandkød (ingen midlertidig krone)
  • Fri for midlertidige kroner
  • Større præcision end konventionelt aftryk og gipsmodeller -> færre tilpasninger af tænder- og kroner
  • Smukt resultat
Afspil video

Billeder fra produktionen

Har du spørgsmål til vores behandling ?
Ring 56 65 52 00

Kunderne har talt, hør hvad de siger...

Kan varmt anbefale Sahar. Hun er utrolig rar og "rummelig", hvis man har det lidt "stramt" i tandlægestolen. Tak for en virkelig behagelig oplevelse.
Pia Teubert
Så har jeg været til tandlæge på Boholtevej. Jeg blev behandlet af Sahar en fantastisk sød, behagelig og meget omsorgsfuld tandlæge. Det er første gang, at jeg var der, men ikke sidste gang. Vi ses igen Sahar.
Marianne Hetner Petersen
Første besøg. Har tandlægeskræk. Men så bestemt stjerne behandler og god dialog
Bjarne Jensen