Tandimplantater

Nye "egne tænder" for livet

Noget af det de fleste af os frygter allermest, er at miste vores tænder. Skulle det ske, findes der heldigvis idag en god løsning på problemet
– nemlig et implantat.

Hvad er et implantat
Et implantat består af en titaniumskrue, som placeres i knoglen via en operation på det sted, hvor tanden mangler. Skruen fungerer som rod. På skruen laves herefter en krone, så resultatet fungerer som en “rigtig tand” uafhængig af det resterende tandsæt.

Mangler der mere end én tand, kan man bygge broer på skruerne på samme måde, som havde det været tandrødder.

En tredie mulighed er at få proteser til at sidde bedre fast. Her kan de indopererede skruer forsynes med “tryklåse” som kan fæstne proteserne.

Udføres her på klinikken
Marie Damsbo Grau er certificeret til at udføre selve implantat operationen. Vi bruger systemet “Camlog”, som er et højt anerkendt og længe afprøvet produkt og først og fremmest god holdbarhed i længden.

Ønsker du at vide mere..?
Du er velkommen til at hente brochurene fra Camlog som pdf dokumenter eller læse mere på http://www.camlog.de/flipbooks/en/camlog-logo-issue-14/. Ligesom vi naturligvis meget gerne svarer på evt. spørgsmål.

Klik her for at gå til vores kontaktformular, eller ring til os på 56 65 52 00

Billedegalleri

Har du spørgsmål til vores behandling ?
Ring 56 65 52 00

Kunderne har talt, hør hvad de siger...

Så har jeg været til tandlæge på Boholtevej. Jeg blev behandlet af Sahar en fantastisk sød, behagelig og meget omsorgsfuld tandlæge. Det er første gang, at jeg var der, men ikke sidste gang. Vi ses igen Sahar.
Marianne Hetner Petersen
Fantastisk oplevelse for mig der lider voldsomt af tandlæge skræk! Jeg blev behandlet af Sahar, der gav sig ufattelig godt tid til mig og anerkendte min skræk. Hun fortalte alt hvad hun gjorde, bedøvede mig stort set smertefrit og var virkelig behagelig under forløbet. Kan varm anbefale et besøg her og især hvis man har nerverne uden på tøjet.
Christina Sandholt-Bjørn
Jeg var inde hos Sahar og hun er supersød og mild kommer helt klart tilbage næste behandling med et smil
Dunya Ditte Ryder Jensen