Tandbroer- en god erstatning for dine manglende tænder

Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan det være nødvendigt med en tandbro. Hvis du har funktionsdygtige tænder foran og bagved den tand, du har mistet, kan den skadede tand erstattes med en bro, der udfylder mellemrummet.

Hos Din Tand kan du få professionel tandbehandling i Køge, hvor vi passer godt på dine tænder. Blandt andet tilbyder vi behandling med tandbroer, som du kan få mere viden om her på siden.

Hvad er en tandbro?

En tandbro er en porcelænstand loddet sammen med kroner på de to nabotænder der støder op til den manglende tand, du har mistet. Den manglende tand kan herved erstattes med en bro, så mellemrummet udfyldes.

Broen limes eller cementeres fast på de naturlige omkringliggende tænder og bliver en del af dit resterende tandsæt – så du kan ikke tage den ud af munden, præcist som med dine andre tænder.

En tandbro kan erstatte op til flere tænder og giver dig et både optimalt og æstetisk resultat, hvor du uden operation bevarer tyggefunktionen i tænderne.

Broen består af såkaldte bropiller og et mellemled. Pillerne monteres på tænderne ved siden af den mistede tand, og mellemleddet er det, der erstatter de mistede tænder.

Hvornår er tandbroer nødvendige?

Der findes flere situationer, hvor en tandbro kan være nødvendig. For eksempel hvis dine omkringstående tænder i forvejen en meget udborede på grund af plomberinger. Eller hvis du har mistet en tand, hvor det påvirker dit udseende og smil.

Nabotænderne skal være sunde, hvis du skal have lavet en bro. Broen stabiliserer tænderne, så de ikke flytter sig, hvilket kan forringe dit bid.

En tryg behandling og god hygiejne

I vores tandklinik i Køge har vi to grundlæggende kerneværdier: en tryg behandling og god hygiejne. Vi får regelmæssigt vandkvaliteten kontrolleret af et certificeret firma og får renset vandet af et BTW-anlæg, før vi anvender det i klinikken.

Vi bruger også de nyeste autoclaver til at sterilisere instrumenter og udstyr, hvor vores autoclaver testes hver dag.

Det betyder, at du trygt kan sidde i stolen velvidende, at vi har hygiejnen i top, når det kommer til dine tænder.

Bestil en tid her

En varm velkomst og et hyggeligt venteværelse

Uanset om du skal behandles med tandbroer eller huller i tænderne, kan du altid regne med en varm velkomst i klinikken. Vi har søde klinikassistenter til at besvare dine spørgsmål og et hyggeligt venteværelse klar.

Mange oplever ubehag, når de tænker på at skulle besøge tandlægen. I vores klinik gør vi vores bedste for, at det er en behagelig oplevelse – også når du sidder i venteværelset. Derfor har vi blandt andet massagestol, informations-tv, kaffe, kakao og te, så din oplevelse bliver lidt bedre end normalt.

Se vores andre behandlinger

En tandlæge med stor faglig viden og empati

En stor del af befolkningen undgår at tage til tandlægen, fordi de lider af tandlægeskræk. Det tager vi højde for, og derfor forsøger vi at gøre vores bedste for, at du ikke føler dig utilpas, når du skal behandles. Vi har stor faglig viden og empati, der gør os i stand til at behandle dig grundigt.

Hvis du lider af tandlægeskræk, kan vi hjælpe dig, hvis du er ærlig. Fortæl os det, du er bange for, hvorefter vi vil forsøge at gøre dig tryg. Vi fortæller om alle trinene i din behandling, så du ved, hvad der venter – det kan tit hjælpe på frygten.

Vi møder dig med åbne arme hos DinTand

Er du på udkig efter en professionel og empatisk tandlæge i Køge? Hos DinTand byder vi dig varmt velkommen og bestræber os på at efterlade dig med et smil, når du forlader klinikken.

Vi er et hold bestående af flere tandlæger, tandplejere og assistenter, der tilbyder professionel behandling, uanset om du har booket tid til et almindeligt tandeftersyn eller til en større behandling med tandbro.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at styrke tænderne og få det ønskede tandpastasmil, du fortjener.

Kontakt os her

Ofte stillede spørgsmål om tandbroer

Det varierer, hvad en tandbro koster, fordi det afhænger af skadens omfang. Efter et tandeftersyn kan vi give et overslag på prisen, og du kan finde vores generelle prisliste her.
En tandkrone anvendes, når der stadig er en del af din naturlige tand tilbage. Tandbroer anvendes, når en manglende tand skal erstattes. Tandbroer er også afhængige af tilstedeværelsen af nabotænder, fordi de sættes fast på disse.
Hvis du sørger for at have en god mundhygiejne og sunde spisevaner, kan en bro holde mellem 10 til 15 år.