Uddrag af artikel om Peter Mygind I Helse:
Jeg vågnede næste morgen ved at Lise lå og kiggede på mig og sagde:” Hvor er det veldt, jeg har slet ikke hørt noget!”. For første gang I 24 år havde jeg ikke snorket, og for første gang I lang tid, havde jeg sovet hele natten.
Her på klinikken har vi allerede hjulpet mange med at holde op med at snorke ved hjælp af en snorkeskinne.

Da Peter Mygind kom hjem fra hospitalet efter sin tredje blodprop, blev han ramt af angst.
-jeg fik ikke at vide, jeg ville blive ramt af en stor psykisk nedstur, når jeg kom hjem. Men sådan var det,  og jeg havde heldigvis en forsikring, som gav mig mulighed for at gå hos en krisepsykolog. Når angsten kommer, er den overvældende, og man kan faktisk besvime og falde om, bare ved tanken om, at det skal ske. 100.000 danskere vågner hver dag ig er angst for alt muligt, og angst, stress og depression koster samfundet 10 mia. kr. I tabt arbejdsproduktion. Peter Mygind siger, han måske havde en angst I forvejen, som blusser op efter blodproppen.

-Jeg havde været til undersøgelser for søvnapnø, og jeg havde fået en iltmaske, som jeg skulle bruge om natten. Men det hjalp ikke, jeg snorkede og min vejrtrækning stopped ind imellem, mens jeg sov, så I årevis fik jeg ikke søvn nok. Men der sker det fantastiske, at kort tid efter jeg kommer hjem fra Glostrup Søvnklinik, sidder jeg og læser TV Avisen, og der dukker en tandlæge op på skærmen, der fortæller om, at hun har forsket i, hvordan kæben og luftvejene opfører sig, når man ligger ned. Hun havde fundet ud af, at en tandskinne kan rykke underkæben lidt frem, så luftvejene bliver frie. Jeg kontaktede hende og blev fundet egnet til at få sådan en tandskinne. Samme aften, jeg hentede den, skulle min kone og jeg på en romantisk tur til Rom, og vi var begge spændte. Jeg vågnede næste morgen ved, at Lise lå og kiggede på mig og sagde:” Hvor er det vildt, jeg har slet ikke hørt noget!” For første gang I 24 år havde jeg ikke snorket, og for første gang I lang tid, havde jeg sovet hele natten. Det var et mirakel. Iltapparatet blev afleveret tilbage, og angsten for ikke at kunne få vejret I søvne forsvandt. Men Peter Mygind siger, at hans krop måske har været søvnstresset og at det muligvis var det, der var årsag til hans blodpropper.(Kilde: Helse).

Har du problemer med snorken og/eller stoppen af vejrtrækning, kan vi undersøge dig og afgøre om vi kan hjælpe dig med en snorkeskinne.