Vi har her på klinikken efterhånden lavet en del Invisalign behandlinger med stor succes.
Marie har blandt andet selv prøvet det, og kan derfor med egen erfaring fortælle om, hvordan hverdagen er med disse skinner.

Invisalign er et tandretningssystem, hvor man med klare “usynlige” skinner retter de skæve tænder. Man har skinnen på hele tiden og tager den kun ud, når man skal spise og børste tænder. Hver 14 dag skifter man skinnen, så der kommer nyt tryk på de tænder der skal rettes på.

Hvis der er interesse for behandlingen, laver vi i første omgang en vurdering af, om det overhovet kan lade sig gøre med systemet. Rigtig mange tandretninger kan lade sig gøre, men der er begrænsninger.

Vurderes det at behandlingen kan lade sig gøre, tages der aftryk af overkæben og underkæben, som sendes til Invisalign i USA. De laver en 3D model af tænderne og viser for hver skinne, hvordan tænderne vil blive rettet. På denne 3D model, som bliver sendt til os via e-mail, kan man se hvor mange skinner der skal bruges, og hermed hvor lang tid man skal være i behandling. Når denne 3D model i fællesskab er godkendt, gives der besked om , at Invisalign skal specialfremstille skinnerne og ca 14 dage efter har vi skinnerne på klinikken, og kan gå igang med behandlingen.

Skal der bruges 14 skinner og derunder, betegnes behandlingen som lille og prisen er derfor billigere. 14 skinner og derover er dyrere ( se under “priser på hjemmesiden). Som afslutning af behandlingen skal man have en natskinne eller en lille fixering på tændernes bagside med en tynd metaltråd, så tænderne ikke rykker tilbage igen.

Vi har som sagt gjort mange glade med denne behandling, og går du og overvejer en tandretning, må du endelig ringe ned på klinikken og aftale tid, så du kan få mere information om behandlingen.