Her på klinikken tilbyder vi at rette dine tænder med Invisalign. Vi har haft rigtig gode erfaringer med systemet gennem de 12 år vi har arbejdet med det. I det følgende står der kort lidt om behandlingen. Har du spørgsmål i den forbindelse, er du meget velkommen til at kontakte klinikken.

Den støtte du har brug for, til det

Behandlingsproces

En Invisalign® behandlingsplan, der er lavet til dig

Før der kan udarbejdes en behandlingsplan, vil din Invisalign-udbyder tage et aftryk af tænderne for at undersøge, om de kan rettes ud ved hjælp af Invisalign-systemet. Når dette er bekræftet, vil en detaljeret behandlingsplan blive udarbejdet vha. ClinCheck®, vores virtuelle 3D-behandlingsplan. ClinCheck viser den serie af bevægelser, dine tænder forventes at gennemgå i løbet af behandlingen – så du kan se, hvordan dine tænder forventes at se ud ved afslutningen af din Invisalign-behandling, før den begynder.

Smil hele vejen

Når du begynder din Invisalign-behandling, vil du bære hvert sæt af de specialfremstillede skinner i to-ugers intervaller. I takt med at du udskifter skinnerne, vil dine tænder bevæge sig lidt efter lidt og gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition.

Under dette forløb vil du gå til regelmæssige eftersyn hos din Invisalign-udbyder for at få efterset dine fremskridt og for at sikre, at du er fortrolig med behandlingen.

Designet til at passe til din livsstil

Den tid, det tager at fuldende behandlingen, varierer fra person til person og afhængigt af kompleksiteten af hver tandopretning. Det er vigtigt, at du taler med din Invisalign-udbyder for at finde ud af, hvordan Invisalign passer bedst til din situation og dine mål, så I kan aftale den bedste fremgangsmåde for dig.

Et smil ændrer alt

Et smil ændrer alt

Vil Invisalign fungere for dig?

Vil Invisalign fungere for dig?