Fredag den 28. april, var Nanna, Jeanette og Marie på Årskursus i Bella Centeret. I forbindelse med dette kursus, er der arrangeret en udstilling/messe, hvor hele branchen er repræsenteret. Helle S. kom ud og mødte os midt på dagen, hvor vi fik besøgt. Det er altid hyggeligt at møde en masse kollegaer og se hvad der er kommet af sidste nyt indenfor de forskellige områder. Det var en lærerig og rigtig hyggelig dag.

Marie var på et heldagskursus i implantat behandling. Vi fik en gennemgang af behandlings planlægning – forskellige faktorer der er vigtigt at tage hensyn til før operationen. Herudover fik vi en gennemgang af forskellige komplikationer i forbindelse med implantatbehandling og vigtigheden af at fjerne årsagen til komplikationen i stedet for “bare” at udbedre skaden. Et rigtig godt kursus med gode foredragsholdere.

Nanna og Jeanette var om formiddagen på kurusus i smertebehandling og om eftermiddagen var Nanna på hands-on i brugen af kofferdam. En “dyne” man sætter på omkring tanden bl.a.  forbindelse med rodbehandling for at der ikke kommer bakterier fra mundhulen ned i rodkanalen og for bedre tørlægning.

Jeanette var om eftermiddagen til foredrag om biopsi fra mundhulen – indikationer og teknikker.

Så nu er vi alle klar til at bruge vores nye viden på klinikken.