Klinikken

Det skal være rart at gå til tandlægen

Vi tilbyder et bredt spektre af behandlingsmuligheder, så du kan få lavet det hele her hos os.
Klinikken består af tre store lyse behandlingslokaler med sidste nye udstyr.

Vi har elektronisk journal med bl.a. automatisk indberetning til “Danmark” og digitale røntgenbilleder. Herudover har vi kamera indbygget i stolen, som kan tage billeder og forstørre dem op på en skærm, så evt. forandringer af tænderne bliver nemmere at se for dig.

Vandkvaliteten på stolene bliver regelmæssigt kontrolleret af et certificeret firma. Alt indgående vand renses ført af BWT anlæg herefter er der i tandlægestolene indbygget vandbehandlingsanlæg.

I sterilisationen har vi de sidste nye autoclaver til sterilisation af instrumenter og udstyr. Vi lægger stor vægt på at hygiejnen på klinikken er helt i top. Det er en af de faktorer man ikke umiddelbart kan se! Der køres tests på vores autoclaver hver dag. Herudover sendes der hver måned biologiske tests ind til kontrol.

Receptionen er hyggelig med mulighed for massage i vores massagestol og kaffe/te/kakao. Der er informations TV, hvor der vises små film og information om klinikkens brede behandlingstilbud.

Ved ankomst vil du blive modtaget af vores søde klinikassistenter, som altid er klar til at svare på eventuelle spørgsmål.

Der er altid gode muligheder for fri parkering lige foran klinikken.

Et kig ind på klinikken