Onsdag den 30/4, var Marie på kursus i Albertslund i vores implantat kvalitetscirkel. En tandplejer havde i fællesskab med lærere fra Københavns Tandlægeskole lavet opfølgende undersøgelser på de implantater der er blevet sat i på skolen fra 2009 og frem til i dag. Det var gode resultater, men opfølgningsperioden er jo heller ikke så lang. Det var interessant og se procedurerne omkring operationer på de implantater der var betændelse på. Det bliver spændende at følge hvordan det kommer til at gå med disse.
Herudover var Siri – som jeg også tidligere har hørt fra Zendium Symposiet (tidligere beskrevet) og fortælle om mundtørhed. Det var rigtigt inspirerende og rart at få en masse tips til, hvordan man kan gøre hverdagen lettere for de hårdt ramte patienter der har mundtørhed. Det går jo både ud over tale, tænder , mundslimhinde og spiserør, så det er ret komplicerede problemer disse patienter har.

Onsdag den 30/4, var Marie på kursus i Albertslund i vores implantat kvalitetscirkel. En tandplejer havde i fællesskab med lærere fra Københavns Tandlægeskole lavet opfølgende undersøgelser på de implantater der er blevet sat i på skolen fra 2009 og frem til i dag. Det var gode resultater, men opfølgningsperioden er jo heller ikke så lang. Det var interessant og se procedurerne omkring operationer på de implantater der var betændelse på. Det bliver spændende at følge hvordan det kommer til at gå med disse. Herudover var Siri – som jeg også tidligere har hørt fra Zendium Symposiet (tidligere beskrevet) og fortælle om mundtørhed. Det var rigtigt inspirerende og rart at få en masse tips til, hvordan man kan gøre hverdagen lettere for de hårdt ramte patienter der har mundtørhed. Det går jo både ud over tale, tænder , mundslimhinde og spiserør, så det er ret komplicerede problemer disse patienter har. – See more at: /#sthash.5sqaIzLg.dpuf