Marie har allerede været på en del kurser i år og det viser at vi sætter stor fokus på altid at være med helt i front…

Værd at vide…

Afbestilling af tider Kan kun ske pr. telefon på 56 65 52 00, da mail ikke tjekkes løbende.

Marie har i første kvartal af 2012 været på en del kurser.

januar: Klinikejerdag med en masse spændende input i hverdagen

1. februar:Patientsikkerhed i den regionale primærsektor

februar: Hybridteknik på implantater, kroner, broer og proteser på implantater

9. marts: Invisalign opdatering og præsentation af nyt firma der repræsenterer Invisalign i Europa. En masse spændende nye tiltag marts: heldags plastkursus med sidste nye viden og hands on kursus med nogle af de bedste tandlæger indenfor plastfyldninger i Danmark: Ulla Pallesen og Jan Thomsen. En masse gode fif og to forskellige måder at udføre flotte plastfyldninger på.

18. april: Køge Tandlægeforening , hvor både Christina, Helle og Marie var med. Protetik i alle afskygninger, dvs kroner, broer og proteser afholdt af Lars Nygaard, som altid er god til at give noget brugbart med hjem på klinikken.

19. april: kursus i ny tenik, hvor man meget skånsomt kan fjerne implantater ved at skrue dem ud med meget høj moment. Kurset blev afholdt af Robin Rother fra Edingburgh. Herudover blev der vist en masse større behandlinger med implantater.

27. april: Hele klinikken var på den årlige Scandefa tur i Bella Centeret. Vi havde en super hyggelig tur, hvor vi var rundt og se det sidste nye indenfor tandlægeverdenen.