Vi er nu endelig blevet færdig med vores ny hjemmeside. Designet er bibeholdt, men den er tilpasset de større skræme, samt iOS, så den nu kan ses uden problemer på iPad og iPhone.

Værd at vide…

Afbestilling af tider Kan kun ske pr. telefon på 56 65 52 00, da mail ikke tjekkes løbende.

Vi er nu endelig blevet færdig med vores ny hjemmeside.

Designet er bibeholdt, men hjemmesiden er nu lagt over i et CMS system og tilpasset de større skræme og iOS, så den nu kan ses uden problemer på iPad og iPhone. Der er også blevet plads til vores blog, hvor vi fremover vil skrive løst og fast om tiltag på klinikken og tandlægerelatert emner.

Det er nu også muligt at anbefale vores sider via facebook, twitter eller linkedin. Og vi håber at du hvis du finder noget interessant vil benytte funktionen til at dele vores information.

Det gamle kort er erstattet af Google maps og det er muligt at få udarbejdet en kørselvejledning vil linket under kontaktformularen

Ombygningen af den nye hjemmeside har desværre betydet at vi i længere tid ikke har opdateret den gamle hjemmesiden. Vi håber I bliver glade for siden og vi vil forsøge at opdatere den regelmæssigt, så I kan følge med i hvad der sker på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge
Marie Damsbo Grau