Mød os – vi byder dig varmt velkommen

Hos Dintand.dk på Boholtevej 12 i Køge sørger vi altid for at tage os godt af dig. En tryg behandling og god hygiejne er to kerneværdier for os, og vi glæder os til at tage imod dig med åbne arme.

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger, hvor du altid er i centrum som menneske og patient. Bliv klogere på os herunder.

Behandlinger

Team

Tandlæge Marie Damsbo Grau

Marie Damsbo Grau

Tandlæge

Tandlæge Sahar Fallah

Sahar Fallah

Tandlæge

Tandplejer Elif Merkit

Elif Merkit

Tandplejer

Klinikassistent Jeanette Melballe

Jeanette Melballe

Klinikassistent

Klinikassistent Charlotte Johansen

Charlotte Johansen

Klinikassistent

Klinikassistent elev Anna Boysen

Anna Boysen

Klinikassistent elev

Klinikassistent elev Birgitte Clemmensen

Birgitte Clemmensen

Klinikassistent elev

Et fagligt team står klar til dig

Marie Damsbo Grau ejer klinikken og er en erfaren og empatisk tandlæge. Hun er omgivet af et fantastisk hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Tilsammen er vi Dintand.dk i Køge og står klar til at tage imod dig.

Vores fornemmeste opgave er at give dig en tryg og sikker behandling, som giver dig lyst til at komme til tandlægen næste gang.

Vi står klar til at modtage dig i trygge omgivelser.

Vi sørger for en hygiejne i top

Hygiejnen er i top på vores klinik, så du er garanteret en sikker behandling. Det betyder, at vandkvaliteten bliver regelmæssigt kontrolleret af et certificeret firma. Alt vandet renses af et BWT-anlæg, før det anvendes på klinikken, ligesom der er indbygget vandbehandlingsanlæg i vores tandlægestole.

Vi bruger de sidste nye autoclaver til sterilisation af instrumenter og udstyr, og der køres test på vores autoclaver hver dag, så hygiejnen er i orden.

Et hyggeligt venteværelse

Vi ønsker, at det skal være hyggeligt at besøge vores klinik, så derfor har vi oprettet et hyggeligt venteværelse med massagestol, informations-tv og kaffe, kakao og te. I receptionen sidder vores søde klinikassistenter og er altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt os

Find parkering lige foran klinikken

Der er altid gode muligheder for parkering lige foran klinikken, og det er gratis at holde der. Har du gangbesvær, hjælper vi dig selvfølgelig fra parkeringspladsen og ind på klinikken.

56 65 52 00

En tandlæge med stor erfaring

Hos Dintand.dk har vi stor erfaring og står klar til at udføre en lang række behandlinger på en professionel måde og med udstyr og hygiejne i top.

Vi har i løbet af årene behandlet alle former for patienter med vidt forskellige problemer. Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag på 56 65 52 00 eller på mail [email protected]. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.
Følg os på sociale medier

Vil du gerne følge med i, hvad der sker på klinikken? Følg os på sociale medier herunder og få de seneste nyheder. Lige fra nyt udstyr til ændrede åbningstider.