fredag den 30/6 og lørdag den 1/7, var Marie på kursus i implantatbehandling, knogleopbygninger, protetiske løsninger, når de virkelig er komplekse, visdomstands fjernelse, kæbeleds dysfunktioner, æstetisk kroner og broer på implantater og ikke mindst ny behandling af Hortons hovedpine.
Kurset blev afholdt af danske Eltident, som bl. a forhandler de Conelog implantater jeg bruger på klinikken. Det var et rigtig godt kursus med masser af konkrete ting at tage med sig hjem og med meget kompetente foredragsholdere,

Jeg synes det var utroligt spændende at høre om den nye behandling af Hortons hovedpine og migræne. En dansk special tandlæge opererer en lille sensor ind i kraniet, hvor den nerve der er årsag til hovedpinen ligger. Når der så er optakt til hovedpine, sætter man en aktivator op til kinden, som aktiverer sensoren, så hovedpinen bliver væsentligt svagere og forsvinder. Det er en behandling der giver disse mennesker livet igen, så det var meget rørende og helt fantastisk at høre om.