18 år og flyttet hjemmefra. Hvem tænker så lige på tandpleje?. Fra du fylder 18 år, skal du selv betale for at gå til tandlæge. “danmark” opfordrer derfor de unge til at fortsætte med at gå til eftersyn hos tandlægen, når de ikke længere er dækket af den kommunale børnetandpleje. Det vil sige, fra de fylder 18 år.

Få råd i et stramt budget.

Udsigten til selv at skulle betale for tandlægebesøget betyder, at det ofte er besøget hos tandlægen, som bliver skåret fra i et stramt SU-budget, viser en række undersøgelser.

4 kr. om dagen i gruppe 5.

Et medlemsskab af Gruppe 5 koster 363 kr. i kvartalet. Eller 4 kr. om dagen. Og så er der også tilskud til meget mere end tandbehandling, f.eks tilskud til briller,medicin, fysioterapi og 50% tilskud til rejsevaccinationer

100% tilskud fra 18 til og med 25 år

Som forældre kan du hjælpe dit barn med at tage gode, sunde tandplejevaner med ind i voksenlivet. Unge fra 18 til og med 25 år får nemlig 100% tilskud til tandeftersyn og tandrensning, når de er medlem af en tilskudsgivende gruppe i “danmark”.

Kilde d-nyt

 

Så få dig meldt ind i tide. Det er også muligt at melde sig ind i en passiv gruppe, hvor der ikke gives tilskud her og nu, men så er man inde i forsikringen når der er brug for den.