Snorkeskinne

Få en god nats søvn med snorkeskinnen

Også kaldt "apnøskinnen" er en rigtig god hjælp til at komme af med både almindelig snorken og afhjælpe opvågninger om natten p.g.a. tillukket svælg.

Virkningsmetode
Skinnen sidder fast på både overkæbe- og underkæbetænder. Den er i fronten åben, så der både er mulighed for at trække luft gennem næse og mund. Skinnen fungerer på den måde, at den trækker underkæben frem, således, at den bløde del af ganen ikke lukker til bagud ved svælget.

Formålet med skinnen er udover at fjerne snorkelyden (som i sig selv kan være meget generende!), at fjerne tillukningen bagtil ved svælget, øge iltindholdet i blodet, fjerne trætheden og derved få en almindelig hverdag igen.

Fremstilling
Før skinnen fremstilles, kræver det et besøg hos en øre- næse- halslæge, som undersøger om snorken skyldes tillukning af næsen. Er dette tilfældet, virker skinnen ikke.

Er problemet tillukning af svælget (hvilket er de fleste tilfælde), tager vi her på klinikken aftryk af over- og underkæbe samt et sammenbid. Dette sendes til vores teknikker, som fremstiller skinnen. Skinnen kontrolleres ved almindelige tandeftersyn.

Min erfaring er, at skinnen er meget effektiv og er et godt alternativ til iltapparatur og kirugi.

Ønsker du at vide mere..?
Du er naturligvis også meget velkommen med evt. spørgsmål. Klik her for at gå til vores kontaktformular, eller ring til os på 56 65 52 00.