Skift tandlæge til DinTand i Køge

Skift til os

Hvordan skifter man tandlæge? Koster det penge at skifte tandlæge? Skal man selv have min journal med til min nye tandlæge?

Danskerne skifter generelt sjælden tandlæge, så når vi endelig gør, så er der naturligt mange spørgsmål. Vi har her forsøgt at svare på nogen af de mest almindelige spørgsmål der opstår, når man skal skifte tandlæge.

Et stærkt team af tandlæger står klar til dig

Hvordan skifter man tandlæge?

Modsat af hvad mange tror, så er det faktisk meget simpelt at skifte tandlæge. Du bestiller blot tid hos den nye tandlæge, som du ønsker at blive patient hos. Når du bestiller tid hos DinTand Køge, så vælger du ”ja” under Er du ny patient i klinikken?. Herefter tager vi os af alt det praktiske og indhenter din journal fra din tidligere tandlæge. Dette kræver blot din accept.

 

Koster det penge at skifte tandlæge?

Nej, det koster ikke penge at skifte tandlæge. Er du flyttet fra én kommune til en anden kommune koster det heller ikke penge, hvis du først skifter tandlæge efter en rum tid.

Vær dog opmærksom på, at vi udfører en fuld tandstatus ved dit første besøg. Er der ikke foretaget røntgenbilleder for nylig, tager vi også disse. Det anbefales at få taget røntgenbilleder ca. hver 2 år.

 

Skal man selv have min journal med til min nye tandlæge?

Nej. Når du bestiller tid hos os og markerer, at du er ny patient søger vi for, at indhente din journal hos din gamle tandlæge, således at vi har alle nødvendige oplysninger inden du møder op hos os første gang.

Kunne du tænke dig at skifte tandlæge til DinTand i Køge?

Alle er velkommen hos DinTand i Køge. Vi servicerer alle vores kunder ud fra princippet om høj professionalisme til aftalt pris og høj kvalitet. Vi er et team af veluddannet tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle dagligt arbejder for at give den bedst mulige omsorg til vores patienter.

Er du fortsat i tvivl om du skal skifte tandlæge? Så kontakt os og hør om vores klinik. Du er også meget velkommen til at komme forbi og se klinikken, inden du beslutter dig for, om du vil skifte tandlæge til DinTand i Køge.

En tandlæge med stor erfaring

Kontakt os i dag på 56 65 52 00 eller på mail info@dintand.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Vil du gerne følge med i, hvad der sker på klinikken? Følg os på sociale medier herunder og få de seneste nyheder. Lige fra nyt udstyr til ændrede åbningstider.

Bestil tid

Kontakt os