Behandlinger

Forbedre din søvn med en snorkeskinne

Snorker du om natten? Eller vågner på grund af et tillukket svælg?

Det er ubehageligt for både dig og dine nærmeste, og det hæmmer din søvnkvalitet, som sætter sine spor i dagligdagen. Hos DinTand i Køge hjælper vi dig af med din snorken og erstatter den med en god nats søvn.

Det gør vi ved hjælp af en snorkeskinne, som hjælper dig af med dit problem. Læs meget mere om vores behandling herunder og kontakt os, hvis du har brug for en snak eller gerne vil bestille en tid.

Hvordan virker en snorkeskinne?

Du skal bruge din snorkeskinne, når du sover. Skinnen vil sidde fast på tænderne i både over- og undermund, men vil være åben i fronten, så du kan trække vejret gennem næsen og munden.

Skinnen vil fjerne tillukningen bagtil svælget og øge iltindholdet i blodet, så din snorken forsvinder, og din søvnkvalitet øges. Skinnen skaber med andre ord mere luft til vejrtrækningen, mens du sover.

Vi laver to typer af snorkeskinner. En, hvor kæberne er fikseret hele tiden, og en, hvor du kan åbne munden, og hvor det vil være nemmere at tale og drikke, mens du bruger skinnen.

Hvordan fremstilles skinnen?

Det er vigtigt at finde ud af, om en snorkeskinne kan afhjælpe din snorken. Derfor skal du besøge en øre-, næse-, halslæge, inden du besøger os. Lægen vil kunne vurdere, om din snorken skyldes tillukning i næsen. Er det tilfældet, vil en snorkeskinne ikke virke. Men skyldes din snorken tillukning i svælget, vil en skinne have effekt. Derefter vil vi scanne dine tænder og finde ud af, hvordan dine tænder skal fikseres for at skabe den største effekt. Vores tekniker vil bruge scanningen til at fremstille skinnen.

Her på klinikken har vores patienter opnået gode resultater ved at bruge en snorkeskinne.

Hjælp til søvnapnø

Søvnapnø er en sygdom, hvor dine luftveje lukkes til, når du sover. Du vil opleve at vågne brat, hvor den normale vejrtrækning vil genopstå, men der vil opstå apnø igen, når du falder i søvn.

En snorkeskinne er et effektivt redskab til at bekæmpe søvnapnø, fordi skinnen hjælper med at frigive luftvejene, når du sover. På den måde vil din vejrtrækning blive bedre, og du vil undgå snorken og bratte opvågninger.

Ved alvorlige tilfælde af søvnapnø vil du kunne opleve søvnanfald i dagtimerne, sociale problemer og hos børn muligvis nedsat vækst. Derfor er det en meget vigtig sygdom at få behandlet.

Lad os give dig forøget livskvalitet – ring til os i dag

Du skal aldrig tøve med at ringe til os, uanset hvilket tandproblem du måtte have. Vi lytter altid, og du må også gerne komme forbi til en tandsnak.

Her på klinikken i Køge udfører vi alle former for tandbehandlinger, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Ring på (+45) 56 65 52 00

Oftest stillede spørgsmål

Her finder du svar på typiske spørgsmål fra patienter

Hvad koster et tandeftersyn?

Du kan se alle vores priser lige her.

Hvor ofte skal jeg til tandeftersyn?

Her vil vi gerne henvende dig til rød-gul-grøn-ordningen, som vi har beskrevet ovenfor.

Hvordan bliver jeg indkaldt til tandeftersyn?

Vi aftaler med dig, hvordan du helst vil kontaktes. Det kan være telefonisk, SMS eller e-mail.

tidsbestilling

Book tid til tandlægeeftersyn

Hvis du ønsker at booke tid til tandlægeeftersyn, kan du gøre det her på hjemmesiden, eller du kan kontakte os på 56 65 52 00.

Bestil tid

Kontakt os