Behandlinger

Få et smukt resultat med en professionel kosmetisk behandling

I vores tandklinik i Køge tilbyder vi flere former kosmetiske behandlinger.

Vi tager os kyndigt og professionelt af dig, ligegyldigt om du skal have en tandblegning, tandretning, porcelænsfacader eller plast behandling. Er det et skævt tandsæt vi skal rette op på, vil det også gøre at det bliver meget nemmere at holde rent efterfølgende og dermed et sundere tandsæt.

Vores vigtigste mål er, at vi på så skånsom vis som muligt kan give dig et smukt smil, som du bliver glad for og derved styrker livskvaliteten.

Hvad er en kosmetisk behandling?

En kosmetisk behandling handler om at ændre udseendet af en eller flere tænder. Kosmetisk behandling handler derfor ikke om at gøre tænderne sundere. Behandlingen udføres med formålet om at give tænderne et flottere udseende.

Du kan sagtens få en kosmetisk behandling, selvom dine tænder er sunde og raske. Dine tænder kan fungere upåklageligt i forhold til funktionalitet, men er du ikke tilfreds med deres udseende, kan det have en negativ påvirkning på din selvtillid – og måske endda dit selvværd.

Få et smukkere look med en porcelænsfacade

Er du træt af dine tænders udseende, har vi heldigvis en løsning for dig. I vores tandklinik i Køge kan vi skabe en smuk porcelænsfacade, som ændrer dine tænders udseende, alt efter hvad du drømmer om.

En porcelænsfacade kan være brugbar for dig, hvis du døjer med skæve, misfarvede eller knækkede tænder. Når vi udfører behandlingen, lægger vi et tyndt stykke porcelæn på forsiden af tænderne, som ændrer deres udseende. Facaden skaber dermed et hvidere og smukkere smil.
Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, og formår du at pleje dine tænder ordentligt med tandbørstning og tandtråd, kan porcelænsfacaderne holde op mod 10-15 år.

Her kan en kosmetisk behandling være den rette løsning. Hos DinTand i Køge udfører vi en række kosmetiske behandlinger.

Vi tager tandlægeskræk seriøst

I vores klinik i Køge er vi bevidste om, at tandlægeskræk fylder meget hos mange mennesker. Derfor lægger vi kræfter i at gøre vores patienter komfortable før, under og efter en behandling.

Kom endelig til os, hvis du lider af tandlægeskræk, så vi kan tage en snak. På den måde kan vi finde frem til, hvilke ting som skræmmer dig.

Hele vores personale tager vores patienter meget seriøse og lægger stor vægt på omsorg hele vejen gennem forløbet.

Alle fortjener et smukt smil

Der er intet i vejen med at få en kosmetisk behandling. Det er en behandling, som kan styrke din selvtillid markant, hvilket aldrig må negligeres. Undlader du eksempelvis at smile med tænderne, fordi du er flov over dine tænders udseende, kan du overveje en kosmetisk behandling.

Vi sætter altid vores patienter og deres ønsker og behov forrest. Du er altid i trygge hænder som patient hos os, hvor vi udfører sikre og godkendte behandlinger med stor erfaring.
Udseendet er generelt noget, som fylder meget hos mange, og derfor tilbyder vi en lang række kosmetiske behandlinger.

Frisk tænderne op med tandblegning

Tandblegning er blevet en populær kosmetisk behandling hen over årene. Tændernes oprindelige farve kan tage skade af cigaretter, rødvin og kaffe, hvorfor mange kan føle sig generet af tændernes udseende på et tidspunkt.

Tandblegning handler ikke overraskende om at gøre tænderne hvidere. Det sker ved brugen af det aktive stof brintoverilte.

Der har været tilfælde, hvor folk har forsøgt at blege tænderne på egen hånd eller gennem billige og upålidelige løsninger, hvorfor resultaterne er blevet dårlige. Vi tilbyder en professionel behandling, og vi ved, hvordan vi behandler dig bedst med det mest effektive resultat til følge.

Behov for en anden behandling?

Udover kosmetiske behandlinger tilbyder vi behandlinger indenfor kroner, implantater, snorkeskinne, tandregulering og paradentose.

Vi har erfaring inden for disse behandlinger og finder altid den bedste løsning til dig, ligesom vi naturligvis informerer dig om pris og behandling, inden vi starter. Vi lytter til dine ønsker og finder frem til, hvordan vi kan opfylde dem bedst muligt.

tidsbestilling

Kom forbi til en snak om din behandling

Har du problemer med en eller flere tænder, er du meget velkommen til at kontakte os og komme forbi til en tandsnak. Sammen kan vi lokalisere dit problem eller opfylde dine ønsker med den rigtige behandling. En keramisk krone kan i flere henseender være den ideelle løsning.

Bestil tid

Kontakt os