Om klinikken

Mød os – vi byder dig varmt velkommen

Hos Dintand.dk på Boholtevej 12 i Køge sørger vi altid for at tage os godt af dig. En tryg behandling og god hygiejne er to kerneværdier for os, og vi glæder os til at tage imod dig med åbne arme.

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger, hvor du altid er i centrum som menneske og patient. Bliv klogere på os herunder.

Et fagligt team står klar til dig

Marie Damsbo Grau ejer klinikken og er en erfaren og empatisk tandlæge. Hun er omgivet af et fantastisk hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Tilsammen er vi Dintand.dk i Køge og står klar til at tage imod dig.

Vores fornemmeste opgave er at give dig en tryg og sikker behandling, som giver dig lyst til at komme til tandlægen næste gang.

Vi står klar til at modtage dig i trygge omgivelser.

Vi sørger for en hygiejne i top

Hygiejnen er i top på vores klinik, så du er garanteret en sikker behandling. Det betyder, at vandkvaliteten bliver regelmæssigt kontrolleret af et certificeret firma. Alt vandet renses af et BWT-anlæg, før det anvendes på klinikken, ligesom der er indbygget vandbehandlingsanlæg i vores tandlægestole.

Vi bruger de sidste nye autoclaver til sterilisation af instrumenter og udstyr, og der køres test på vores autoclaver hver dag, så hygiejnen er i orden.

En tandlæge med stor erfaring

Kontakt os i dag på 56 65 52 00 eller på mail info@dintand.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Vil du gerne følge med i, hvad der sker på klinikken? Følg os på sociale medier herunder og få de seneste nyheder. Lige fra nyt udstyr til ændrede åbningstider.

Bestil tid

Kontakt os