Behandlinger

Tandkroner

Hos DinTand i Køge fremstiller vi fuldkeramiske kroner i højeste kvalitet udført med det bedste udstyr. Vi kan fremstille din krone på én dag, så du slipper for ventetid. Vores behandling er altid omhyggelig, og vi sørger for trygge rammer og en grundig snak med dig inden behandlingen.

Kom forbi vores tandklinik i Køge og lad os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig med en krone. Du kan også læse meget mere om behandlingen herunder.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp. Så tager vi en snak om dine behov.

Hvad er en keramisk krone?

Hvis du har en eller flere tænder, der er så beskadiget, at en fyldning ikke længere er nok til at reparere tanden, kan en krone være en naturlig og holdbar løsning.

En krone sørger for, at tanden forbliver holdbar, og at den ikke knækker og holder sig sund. På den måde undgår du at miste tanden og slipper dermed for en implantatløsning.

Du kan også få en krone af kosmetiske årsager. Det kan være, at du har en misfarvet tand, du gerne vil dække med en krone.

En krone gør både din tand pænere og styrker holdbarheden.

Hvad koster en keramisk krone?

Der er forskel på materialet, kronen fremstilles i, og det har også indflydelse på prisen. Men en porcelæns- og metalkrone koster 6.100 kroner. Du får selvfølgelig altid oplyst den fulde pris, inden vi starter behandlingen. Du kan også læse mere om vores priser ved at klikke på linket herunder.

Det bedste udstyr til dine tænder

Vi har investeret i en Cerec-scanner og -fræser, så du kan få den bedste behandling, når du skal have fremstillet en krone.

Med CAD/CAM-systemet kan vi lave digitale aftryk med et lille kamera, som filmer tænderne i munden. Filmen overføres til et program, der kan designe din krone. Designet sendes videre til en fræser på vores klinik, der laver en krone til dig på 20-30 min. Afslutningsvis brændes kronen og kan indsættes få timer efter.

Dermed kan du få fremstillet og indsat din krone på samme dag.

Fordele ved at få en keramisk krone hos DinTand

Med vores effektive system og vores Cerec-scanner er der en række fordele ved at få fremstillet en keramisk krone hos os.

  • Du får din krone samme dag
  • Du er fri for at få taget et aftryk i hele munden
  • Løsningen er mere skånsom for tænder og tandkød, da du ikke skal gå uden krone
  • Du er fri for en midlertidig løsning
  • Vi kan levere en større præcision end ved konventionelle aftryk
  • Resultatet er flot og naturligt

Der er mange gode grunde til at få en krone fremstillet hos DinTand. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og ellers kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål herunder.

Oftest stillede spørgsmål

Her finder du svar på typiske spørgsmål fra patienter

Kan alle få en keramisk krone?
Som udgangspunkt ja. Vi gør meget ud af at lytte til dig og opfylde dine ønsker. Derfor kan det være, at vi finder frem til, at en anden behandling er bedre for dig. Men det betyder ikke, at du ikke ville kunne få en krone.
Kan en keramisk krone falde ud?

Den kan gå løs, men vi er omhyggelige og gør alt for, at det ikke sker. Skulle det alligevel ske, kan vi sætte den fast igen. Det kan også være, at din tand senere skal rodbehandles, fordi din tand i forvejen var i en dårlig forfatning.

Gør det ondt at få fremstillet en krone?
Nej. Når dine tænder slibes til, vil du være lokalbedøvet, så du ikke kan mærke det. Efterfølgende vil der ikke være smerter, men måske er dine tænder lidt følsomme de første par dage. Dit tandkød kan også være en smule ømt.
Er en krone holdbar?

Ja, en krone er en holdbar løsning. Men du kan forlænge levetiden ved at holde dine tænder rene. Børst dine tænder grundigt og brug tandtråd for at opretholde en god tandhygiejne og forlænge kronens levetid.

tidsbestilling

Kom forbi til en snak om din behandling

Har du problemer med en eller flere tænder, er du meget velkommen til at kontakte os og komme forbi til en tandsnak. Sammen kan vi lokalisere dit problem eller opfylde dine ønsker med den rigtige behandling. En keramisk krone kan i flere henseender være den ideelle løsning.

Bestil tid

Kontakt os