Behandlinger

Få et flot smil med tandimplantater

Mangler der en eller flere tænder i din mund, kan det påvirke din tyggeevne og din lyst til at smile.

Hos Din Tand i Køge kan vi hjælpe dig med alle former for tandbehandlinger og tandimplantater. Vil du gerne have lavet et implantat, ser vi dig gerne til en forundersøgelse på vores klinik. Så finder vi sammen frem til, hvad der vil være den bedste og mest holdbare løsning for dig.

Med vores hjælp kan du opnå en bedre tyggeevne og igen få lyst til at smile bredt og vise dine flotte tænder. Du finder vores tandlægeklinik i hjertet af Køge, hvor vi står klar til at byde dig velkommen indenfor.

Hvorfor få lavet et tandimplantat?

Ønskescenariet for os alle er, at vi får lov til at beholde de tænder, vi er født med. Sådan går det dog desværre ikke altid.

Mister du en tand, kan du få lavet et tandimplantat. Det er en god og holdbar løsning. Med et tandimplantat får du indopereret en ny blivende tand, der falder naturligt ind i dit tandsæt. På den måde kan du undgå, at der mangler en tand i tandrækken.

Det ser pænere og mere harmonisk ud, når du taler eller smiler, og det er også med til at forbedre din tyggeevne.

Hvad er et implantat?

Selve implantatet består af en titaniumskrue

Den bliver skruet ind i din kæbeknogle under en operation, og den bliver placeret der, hvor du mangler en tand. Skruen kommer til at fungere som en tandrod. Efter en helingsperiode på nogle måneder bliver der lavet en krone på den nye tandrod, så den kommer til at fungere som en ‘rigtig tand’.
Mangler du flere tænder i din mund, kan vi indsætte flere tandimplantater og bygge tandbroer på dem, præcis som havde det været naturlige tandrødder.

Tandbehandling i flere faser

En tandimplantatbehandling består af flere faser.

  • Vi starter med en forundersøgelse, hvor vi tager røntgen og planlægger den videre proces.
  • Derefter skal du have foretaget en operation under lokalbedøvelse, hvor vi sætter implantatet fast i din kæbeknogle.
  • Senere skal du have lavet en krone på implantatet, så du får erstattet den tand, du har mistet.

Certificeret implantatbehandling

Du er i professionelle hænder på vores klinik

Vores tandlæge Marie Damsbo Grau er certificeret til at udføre implantatoperationer, og vi gør brug af det anerkendte system Camlog. Det er et nøje testet og gennemprøvet system ned til mindste detalje, og det har en særdeles god holdbarhed.

Fordele ved at få en keramisk krone hos DinTand

Med vores effektive system og vores Cerec-scanner er der en række fordele ved at få fremstillet en keramisk krone hos os.

  • Du får din krone samme dag
  • Du er fri for at få taget et aftryk i hele munden
  • Løsningen er mere skånsom for tænder og tandkød, da du ikke skal gå uden krone
  • Du er fri for en midlertidig løsning
  • Vi kan levere en større præcision end ved konventionelle aftryk
  • Resultatet er flot og naturligt

Der er mange gode grunde til at få en krone fremstillet hos DinTand. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og ellers kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål herunder.

Oftest stillede spørgsmål

Her finder du svar på typiske spørgsmål fra patienter

Hvad koster et tandimplantat?

Det er meget forskelligt.

Det afhænger både af, hvilken krone du ønsker, samt hvor mange tænder du mangler i din mund. Til forundersøgelsen vil din tandlæge rådgive dig om, hvilken løsning der vil være den bedste for dig og derudfra give dig en pris på din tandbehandling.

Gør det ondt at få lavet et tandimplantat?

Nej, det gør det ikke.

Du bliver lokalbedøvet, når vi indopererer tandimplantatet, og vi sørger for, at du er smertedækket hele vejen igennem behandlingen. Det skal ikke gøre ondt at gå til tandlæge – heller ikke hvis du skal have lavet andre former for tandbehandlinger.

Hvor lang tid tager det at få lavet et tandimplantat?

Det er meget forskelligt.

Selve indgrebet tager højest 1-2 timer, men fra du starter, til du har en færdig tand med krone på, vil der gå nogle måneder.

Din kæbeknogle skal have lov til at hele op efter indgrebet, hvor implantatet bliver skruet fast. Først derefter kan kronen blive sat på. For nogle kan der gå op til otte måneder fra start til slut, mens andre kan nøjes med kortere tid.

tidsbestilling

Kom forbi til en snak om din behandling

Har du problemer med en eller flere tænder, er du meget velkommen til at kontakte os og komme forbi til en tandsnak. Sammen kan vi lokalisere dit problem eller opfylde dine ønsker med den rigtige behandling. En keramisk krone kan i flere henseender være den ideelle løsning.

Bestil tid

Kontakt os