Behandlinger

Tandrensning hos Din Tand i Køge

Det er altid en fordel for tandhygiejne, at du følger en god mundpleje- og tandrutine med grundig tandbørstning og brug af tandtråd, men det kan ikke erstatte behovet for en regelmæssig tandrensning hos en professionel tandlæge.

Hos Din Tand Køge benytter vi tandrensningen til at fjerne plak, tandsten og identificere eventuelle problemer, som kan opstå, selvom du passer godt på dine tænder derhjemme. Vores moderne klinik og specialværktøjer sikrer dig en grundig rensning af selv de svært tilgængelige områder, og så slutter vi naturligvis med at polere dine tænder, så dit smil er så godt som nyt.

Tandrensning koster det samme hos alle tandlæger

En standard undersøgelse og tandrensning koster 398,83 kr. Dette er en fast pris hos alle tandlæger. Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark eller får en anden form for tilskud er prisen lavere.

Tandrensning er vejen til at forebygge tandproblemer

Selv den mest omhyggelige hjemmepleje og skarpe øjne på ens tænders sundhedstilstand kan ikke erstatte den rensning, pleje og rådgivning, du modtager hos os.

En regelmæssig tandrensning er din mulighed for at få identificeret eventuelle problemer, huller eller tandkødsbetændelse, inden det udvikler sig til større og mere ubehagelige tandproblemer.

Vi foretager et grundigt tandeftersyn i forbindelse med din tandrensning, så vi kan sikre os, at dine tænder, tandkød og mundhule er så sund som muligt. Derudover er en tandrensning ikke tidskrævende og en ganske beskeden økonomisk investering, og vi sørger for en smertefri og tryg tandlægeoplevelse, når du besøger vores klinik.

Bevar den gode mundhygiejne med disse råd

En god mundhygiejne og sunde tænder kræver ikke meget mere end nogle sunde vaner. Når du implementerer følgende råd fra Din Tand Køge, kan du reducere risikoen for tandkødsbetændelse, parodontose, huller i tænderne og lignende, så du kan passe godt på dine tænder:

  • Børst tænder to gange om dagen i ca. 2 minutter hver gang
  • Brug tandtråd mindst én gang dagligt
  • Gå til tandlæge med jævne mellemrum (eller på opfordring)
  • Vær opmærksom på symptomer og opsøg din tandlæge ved smerter/gener

En tryg tandlægeoplevelse er førsteprioritet hos os

Hos Din Tand Køge vægter vi en positiv tandlægeoplevelse meget højt. Vores team er blandt andet trænet i, hvordan man skaber de bedte rammer for kunder med svær tandlægeskræk, og vi hører fra flere af vores kunder, at det har en enormt positiv effekt på deres oplevelse.

Vi sætter tid af til den enkelte og har indrettet en moderne klinik med en rolig atmosfære og dertil massagestole – kig endelig forbi.

Oftest stillede spørgsmål

Her finder du svar på typiske spørgsmål fra patienter

Hvad er tandrensning?

Under en tandrensning fjerner vi plak, tandsten og identificere eventuelle problemer. Derudover polerer vi dine tænder til sidst.

Hvor ofte skal man have lavet tandrensning?

Hyppigheden af tandrensninger vil variere afhængigt af individuelle behov og mundsund. Vi indkalder dig, når det er tid til en ny tandrensning, og ellers er du velkommen til at booke tid efter egne præferencer.

tidsbestilling

Book tid til tandrensning allerede i dag

Du kan booke tid til tandrensning i vores klinik i Køge allerede i dag. Gør brug af vores ”Book tid”-knap her på hjemmesiden eller kontakt os på 56 65 52 00, hvis du har spørgsmål.

Bestil tid

Kontakt os