Forbedre din søvn med en snorkeskinne

Snorker du om natten? Eller vågner på grund af et tillukket svælg? 

Det er ubehageligt for både dig og dine nærmeste, og det hæmmer din søvnkvalitet, som sætter sine spor i dagligdagen. Hos DinTand i Køge hjælper vi dig af med din snorken og erstatter den med en god nats søvn.

Det gør vi ved hjælp af en snorkeskinne, som hjælper dig af med dit problem. Læs meget mere om vores behandling herunder og kontakt os, hvis du har brug for en snak eller gerne vil bestille en tid.

Hvordan virker en snorkeskinne?

Du skal bruge din snorkeskinne, når du sover. Skinnen vil sidde fast på tænderne i både over- og undermund, men vil være åben i fronten, så du kan trække vejret gennem næsen og munden.

Skinnen vil fjerne tillukningen bagtil svælget og øge iltindholdet i blodet, så din snorken forsvinder, og din søvnkvalitet øges. Skinnen skaber med andre ord mere luft til vejrtrækningen, mens du sover.

Vi laver to typer af snorkeskinner. En, hvor kæberne er fikseret hele tiden, og en, hvor du kan åbne munden, og hvor det vil være nemmere at tale og drikke, mens du bruger skinnen.

Hvordan fremstilles skinnen?

Det er vigtigt at finde ud af, om en snorkeskinne kan afhjælpe din snorken. Derfor skal du besøge en øre-, næse-, halslæge, inden du besøger os. 

Lægen vil kunne vurdere, om din snorken skyldes tillukning i næsen. Er det tilfældet, vil en snorkeskinne ikke virke. Men skyldes din snorken tillukning i svælget, vil en skinne have effekt. 

Derefter vil vi scanne dine tænder og finde ud af, hvordan dine tænder skal fikseres for at skabe den største effekt. Vores tekniker vil bruge scanningen til at fremstille skinnen.

Her på klinikken har vores patienter opnået gode resultater ved at bruge en snorkeskinne.

Vi uddanner os i søvnapnø

Søvnapnø er en sygdom, som rammer mange danskere og hæmmer deres søvn og livskvalitet. Her på klinikken uddanner vi os og går på kursus i at behandle søvnapnø.

Vi er en klinik, der vil vores patienter det bedste, og derfor er efteruddannelse, seminarer og kurser også en vigtig del af vores udvikling.

Se vores andre behandlinger

Vi fremstiller alle former for skinner

Har du skæve tænder? Det kan være både hæmmende for selvtilliden og funktionaliteten. Hos DinTand fremstiller vi effektive skinner til dig, der gerne vil have lavet en effektiv tandretning. Kontakt os i dag, hvis du gerne vil have flotte, lige tænder, som ikke påvirker din dagligdag.

Kontakt os

Hjælp til søvnapnø

Søvnapnø er en sygdom, hvor dine luftveje lukkes til, når du sover. Du vil opleve at vågne brat, hvor den normale vejrtrækning vil genopstå, men der vil opstå apnø igen, når du falder i søvn.

En snorkeskinne er et effektivt redskab til at bekæmpe søvnapnø, fordi skinnen hjælper med at frigive luftvejene, når du sover. På den måde vil din vejrtrækning blive bedre, og du vil undgå snorken og bratte opvågninger.

Ved alvorlige tilfælde af søvnapnø vil du kunne opleve søvnanfald i dagtimerne, sociale problemer og hos børn muligvis nedsat vækst. Derfor er det en meget vigtig sygdom at få behandlet.

Lad os give dig forøget livskvalitet – ring til os i dag

Du skal aldrig tøve med at ringe til os, uanset hvilket tandproblem du måtte have. Vi lytter altid, og du må også gerne komme forbi til en tandsnak.

Her på klinikken i Køge udfører vi alle former for tandbehandlinger, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Ring på 56655200

Ofte stillede spørgsmål om snorkeskinner

Vi får mange spørgsmål til alle vores behandlinger, og det gælder også snorkeskinner. Derfor håber vi, at du kan finde svar på dit herunder. Skulle det ikke være tilfældet, er du velkommen til at kontakte os.

 • Kan alle, der snorker få hjælp med en snorkeskinne?
  Nej, desværre. Hvis din snorken skyldes en tillukning i næsen, vil en snorkeskinne ikke virke. Men oftest skyldes snorken et tillukket svælg, og her vil en snorkeskinne have effekt.
 • Hvad koster en snorkeskinne?
  Det er forskelligt, hvad en snorkeskinne koster, da alle patienter er forskellige. Vores prisleje ligger på mellem 5.500-9.000 kroner, men du vil altid få et overslag på behandlingen, inden vi går i gang.
 • Hvor længe skal jeg bruge en snorkeskinne?
  Det varierer fra patient til patient, men det er selvfølgelig noget, vi tager en snak om.
 • Gør det ondt at sove med skinnen?
  Nej, det gør ikke ondt at sove med skinnen, men det vil nok kræve lidt tilvænning.