Snorkeskinne

Få en god nats søvn med snorkeskinnen

Også kaldt “apnøskinnen” er en rigtig god hjælp til at komme af med både almindelig snorken og afhjælpe opvågninger om natten p.g.a. tillukket svælg.

Virkningsmetode
Skinnen sidder fast på både overkæbe- og underkæbetænder. Den er åben i fronten, så der både er mulighed for at trække luft gennem næse og mund. Skinnen fungerer på den måde, at den trækker underkæben frem, således, at den bløde del af ganen ikke lukker til bagud ved svælget.

Formålet med skinnen er udover at fjerne snorkelyden (som i sig selv kan være meget generende!), at fjerne tillukningen bagtil ved svælget, øge iltindholdet i blodet, fjerne trætheden og derved få en almindelig hverdag igen.

Vi laver nu to typer af snorkeskinner: én hvor kæberne er fixeret hele tiden og én hvor man kan åbne munden, dvs det er nemmere at tale og drikke med skinnen i munden (Somnomed skinnen). Vi er naturligvis certificeret til at lave skinnerne her på klinikken og går løbende på kursus i behandlingen af søvnapnø

Fremstilling
Før skinnen fremstilles, kræver det et besøg hos en øre- næse- halslæge, som undersøger om snorken skyldes tillukning af næsen. Er dette tilfældet, virker skinnen ikke.

Er problemet tillukning af svælget (hvilket er de fleste tilfælde), tager vi her på klinikken aftryk af over- og underkæbe samt et sammenbid. Dette sendes til vores teknikker, som fremstiller skinnen. Skinnen kontrolleres ved almindelige tandeftersyn.

Min erfaring er, at skinnen er meget effektiv og er et godt alternativ til iltapparatur og kirugi.

Ønsker du at vide mere..?
Du er naturligvis også meget velkommen med evt. spørgsmål. Klik her for at gå til vores kontaktformular, eller ring til os på 56 65 52 00.

Du kan også læse mere om behandlingen på Dansk Søvnapnø Forenings egen hjemmeside

Billedegalleri

Har du spørgsmål til vores behandling ?
Ring 56 65 52 00

Kunderne har talt, hør hvad de siger...

Fantastisk oplevelse for mig der lider voldsomt af tandlæge skræk! Jeg blev behandlet af Sahar, der gav sig ufattelig godt tid til mig og anerkendte min skræk. Hun fortalte alt hvad hun gjorde, bedøvede mig stort set smertefrit og var virkelig behagelig under forløbet. Kan varm anbefale et besøg her og især hvis man har nerverne uden på tøjet.
Christina Sandholt-Bjørn
Så har jeg været til tandlæge på Boholtevej. Jeg blev behandlet af Sahar en fantastisk sød, behagelig og meget omsorgsfuld tandlæge. Det er første gang, at jeg var der, men ikke sidste gang. Vi ses igen Sahar.
Marianne Hetner Petersen
Jeg kan varmt anbefale tandlæge Marie Damsbo, da jeg lider af tandlæge skræk men fik stadig en behagelig oplevelse.
Kenneth Bjørn Nielsen