Tandregulering

Tandregulering

Få rettet dine tænder uden at det ses…

“Invisalign” er et forholdsvis nyt og velfungerende tandreguleringssystem, hvor man har mulighed for at rette tænder uden synlighed.

Da vi her på klinikken har oplevet, at dette er meget efterspurgt, har vi efteruddannet os indenfor området og har fået certifikat på behandlingsmetoden.

Både Sahar og Marie er certificeret og Marie har snart 20 års erfaring i systemet.

Invisalign kan bruges både på børn og voksne, hvor især voksne synes det er en stor fordel ikke at skulle gå med fast bøjle (“togskinner”).

Vi har her på klinikken en konkurrencedygtig pris.

Skinnen er fremstillet af gennemsigtig plastik og er lige så usynlig som kontaktlinser. Man kan tage invisalign skinnen ud, når man skal børste tænder, så man kan opretholde en god munhygiejne. Skinnen skal skiftes hver 7-14. dag og man behøver kun at komme til kontrol hos os hver 6. uge.

Planlægning via Computerprogram

Hele tandretningen planlægges af bøjle tandlæger via et computerprogram, hvor man kan se hvor meget tænderne rykker sig pr. skinne. Her kan man også se det færdige resultat. Dette program præsenteres ved behandlingens start og kontrolleres ved kontrolbesøgene, så vi kan følge med i tændernes aktuelle flytning i forhold til planlægningen. Der er kort sagt god kontrol hele vejen igennem behandlingen.

Ønsker du at vide mere..?

Lyder dette interessant?, så ring endelig på klinikken, så vi kan booke en tid hos Sahar eller Marie, der vil vurdere hvad systemet kan gøre for dine tænder/smil. En sådan konsultation vil være uden beregning.

Du er velkommen til at hente brochuren fra Invisalign som pdf dokument eller læse mere på Invisalign’s egen hjemmeside www.invisalign.com. Bemærk at den er på engelsk.

Du er naturligvis også meget velkommen med evt. spørgsmål. Klik her for at gå til vores kontaktformular, eller ring til os på 56 65 52 00.