Få dit drømmesmil med usynlig tandregulering

Har du skæve tænder, og smiler du ikke så stort, som du gerne vil? Så kan tandretning være vejen frem.

Hos DinTand i Køge er vi certificeret i det anerkendte system Invisalign, der er en banebrydende teknologi til at rette tænderne uden de klassiske togskinner. Udover Invisalign tilbyder vi også en løsning med SureSmile, som er baseret på samme tandretningsprincipper, men hvor selve behandlingen er baseret på andre metoder og tilgange.

Her på klinikken tager vi altid hånd om dig på en nærværende og informerende måde uanset behandlingen og rådgiver dig, ift dit kommende valg af tandretningsløsning.

Få mere viden om Invisalign og fremgangsmåden her på siden.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et tandreguleringssystem, som retter dine tænder, uden at det kan ses af andre. Det gør det til et attraktivt valg for mange frem for togskinner.

Hos DinTand har vi mange års erfaring i teknikken. Vi oplevede, at mange kunder efterspurgte Invisalign, hvorfor vi både har efteruddannet os i behandlingsmetoden og fået certifikat.

Konkret består systemet af en gennemsigtig skinne af plastik, som du bruger hele døgnet rundt. Du tager kun skinnen ud, når du børster tænder og spiser. Hver 7.-14. dag skifter du din skinne ud med en ny og kommer ind til kontrol her på klinikken hver 6. uge.

Et forløb med Invisalign varer mellem 6-18 måneder.

Hvad er første skridt i processen med Invisalign?

Har du været ked af dine tænder længe, er der heldigvis råd for det. Et skævt tandsæt kan være hæmmende for din hverdag, hvis du går og gemmer tænderne væk.

Først skridt er at tage kontakt til DinTand i Køge. Vi lytter altid til dig og kommer med det bedste bud på en løsning på dine tandproblemer.

Ønsker du Invisalign, skal vi først have et godt overblik over dine tænder og mund. Vi gør en dyd ud af at være grundige fra begyndelsen, så vi er sikre på at skabe det bedste slutresultat.

Hos DinTand tilbyder vi gratis forundersøgelse

Inkluderer:

  • Scan
  • Fotos
  • 3-D model, hvor man kan se behandlingen og resultatet.
Bestil tid

Vi planlægger forløbet via et computerprogram

Der er mange fordele ved Invisalign, og én af dem er den grundige kontrol, vi har undervejs.

Med et computerprogram kan vi både se, hvor meget dine tænder vil rykke sig per skinne, men også hvordan det endelige resultat bliver. På den måde har vi løbende tæt kontrol med processen, og hvordan den forløber, og du kan som patient også følge med.

Når du får udført kosmetiske behandlinger hos DinTand, er det altid med dig i fokus, så du føler dig tryg fra start til slut.

Læs mere om kosmetiske behandlinger her

Vi tager altid hånd om tandlægeskræk

Det er almindeligt at være nervøs over at gå til tandlægen. Nogle er let utrygge, mens andre har decideret tandlægeskræk.

Har du kvaler omkring at gå til tandlægen, taler vi gerne med dig. Vi sørger for, at behandlingen forløber så gnidningsfrit som muligt – måske har du brug for grundig information hele vejen igennem, måske blot en rolig hånd på skulderen.

Kontakt os og lad os tage en snak om din tandlægeskræk.

Find vores kontaktoplysninger her

Vi holder os altid ajour med de nyeste teknikker

Tandlægefaget er i konstant udvikling, og vi følger altid med for at være opdateret på nye strømninger. Vi ønsker at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, og derfor holder vi øje med udviklingen – både når det kommer til udstyr og nye metoder.

Uanset om du skal have rettet dine tænder eller lavet et klassisk tandeftersyn, arbejder vi ud fra den mest optimale behandlingsmetode, der er på markedet.

Få den mest effektive tandbehandling til dig

Hos DinTand er vores målsætning, at du har sunde tænder hele livet.

Det gør vi vores bedste for at opfylde gennem effektive tandbehandlinger, der lindrer dine gener. Du kan være sikker på, at vi altid tilbyder den rette løsning til dit problem og sørger for en gennemsigtig proces uden overraskelser undervejs.

Vi tager os af alle de gængse behandlinger samt specialer, hvor vi har særlig stor viden og kompetencer.

Ofte stillede spørgsmål om tandretning

Hos DinTand er vores målsætning, at du har sunde tænder hele livet.

Vi får jævnligt spørgsmål om tandretning og Invisalign. Derfor har vi svaret på et par af dem herunder.

Invisalign er et anerkendt tandreguleringssystem med gennemsigtige skinner, som bliver specialdesignet ud fra dit tandsæt. Du skifter til et nyt skinnesæt hver 7.-14. dag, og de er usynlige for andre.
Det tager mellem 6 til 18 måneder at få rettet tænderne med Invisalign. Undervejs kommer du til kontrol her på klinikken hver 6. uge, så vi kan holde øje med processen.
Prisen på Invisalign varierer i forhold til, hvor mange skinner du skal have, og hvor lang tid behandlingen varer. Du kan se vores prisliste her.

Vi tager os af alle de gængse behandlinger samt specialer, hvor vi har særlig stor viden og kompetencer.