Behandlinger

Få dit drømmesmil med usynlig tandregulering

Har du skæve tænder, og smiler du ikke så stort, som du gerne vil? Så kan tandretning være vejen frem.

Hos DinTand i Køge er vi certificeret i det anerkendte system Invisalign, der er en banebrydende teknologi til at rette tænderne uden de klassiske togskinner. Udover Invisalign tilbyder vi også en løsning med SureSmile, som er baseret på samme tandretningsprincipper, men hvor selve behandlingen er baseret på andre metoder og tilgange.

Her på klinikken tager vi altid hånd om dig på en nærværende og informerende måde uanset behandlingen og rådgiver dig, ift dit kommende valg af tandretningsløsning.

Få mere viden om Invisalign og fremgangsmåden her på siden.

Hvad er Invisalign?
Er det noget der kan hjælpe mig?

Invisalign er et tandreguleringssystem, som retter dine tænder, uden at det kan ses af andre. Det gør det til et attraktivt valg for mange frem for togskinner.

Hos DinTand har vi mange års erfaring i teknikken. Vi oplevede, at mange kunder efterspurgte Invisalign, hvorfor vi både har efteruddannet os i behandlingsmetoden og fået certifikat.

Konkret består systemet af en gennemsigtig skinne af plastik, som du bruger hele døgnet rundt. Du tager kun skinnen ud, når du børster tænder og spiser. Hver 7.-14. dag skifter du din skinne ud med en ny og kommer ind til kontrol her på klinikken hver 6. uge.

Et forløb med Invisalign varer mellem 6-18 måneder.

Vi planlægger forløbet via et computerprogram

Der er mange fordele ved Invisalign, og én af dem er den grundige kontrol, vi har undervejs.

Med et computerprogram kan vi både se, hvor meget dine tænder vil rykke sig per skinne, men også hvordan det endelige resultat bliver. På den måde har vi løbende tæt kontrol med processen, og hvordan den forløber, og du kan som patient også følge med.

Når du får udført kosmetiske behandlinger hos DinTand, er det altid med dig i fokus, så du føler dig tryg fra start til slut.

Før og efter tandregulering

Er du i tvivl om tandregulering virker? Så se her det flotte resultat vi lavede på Maja.

“Jeg har været utrolig glad for det forløb jeg har været igennem hos jer med at få rettet tænderne på plads. Det har været fantastisk og er gået hurtigt, nemt og smertefrit.
En fin behandling. Det er blevet virkelig flot og jeg er utrolig glad for resultatet og mit nye smil. Tak for hjælpen :-)”  – Maja

Hvad er første skridt i processen med Invisalign?

Har du været ked af dine tænder længe, er der heldigvis råd for det. Et skævt tandsæt kan være hæmmende for din hverdag, hvis du går og gemmer tænderne væk.

Først skridt er at tage kontakt til DinTand i Køge. Vi lytter altid til dig og kommer med det bedste bud på en løsning på dine tandproblemer.

Ønsker du Invisalign, skal vi først have et godt overblik over dine tænder og mund. Vi gør en dyd ud af at være grundige fra begyndelsen, så vi er sikre på at skabe det bedste slutresultat.

Oftest stillede spørgsmål

Hos DinTand er vores målsætning, at du har sunde tænder hele livet.

Vi får jævnligt spørgsmål om tandretning og Invisalign. Derfor har vi svaret på et par af dem herunder.

Hvad er Invisalign?
Invisalign er et anerkendt tandreguleringssystem med gennemsigtige skinner, som bliver specialdesignet ud fra dit tandsæt. Du skifter til et nyt skinnesæt hver 7.-14. dag, og de er usynlige for andre.
Hvor lang tid tager processen med Invisalign?
Det tager mellem 6 til 18 måneder at få rettet tænderne med Invisalign. Undervejs kommer du til kontrol her på klinikken hver 6. uge, så vi kan holde øje med processen.
Hvad koster Invisalign?

Prisen på Invisalign varierer i forhold til, hvor mange skinner du skal have, og hvor lang tid behandlingen varer. Du kan se vores prisliste her.

Vi tager os af alle de gængse behandlinger samt specialer, hvor vi har særlig stor viden og kompetencer.

tidsbestilling

Vi holder os altid ajour med de nyeste teknikker

Tandlægefaget er i konstant udvikling, og vi følger altid med for at være opdateret på nye strømninger. Vi ønsker at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, og derfor holder vi øje med udviklingen – både når det kommer til udstyr og nye metoder.

Uanset om du skal have rettet dine tænder eller lavet et klassisk tandeftersyn, arbejder vi ud fra den mest optimale behandlingsmetode, der er på markedet.

Bestil tid

Kontakt os