Nyt smil

jun 19, 2023

Vi har i mange år brugt Invisalign og nu også Sure Smile til tandretning

Det er kort fortalt klare usynlige skinner, som trinvist retter tænderne. Der står meget mere om det på denne side under “behandlinger” Vi har haft mange tilfredse patienter i årernes løb. Her er vist et eksempel på en glad patient vi lige har afsluttet.

Billederne er lagt op med patientens tilladelse.  Du er meget velkommen til at kontakte os for en gratis konsultation, hvor vi kan vurdere om vi kan rette dine tænder og hvad det i så fald vil koste.

Før
Efter
Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Sundhed: Forskningsresultater får en række læger, forskere og tandlæger til at efterlyse langt større tilskud til behandling af mundsygdomme. Kronisk betændelsestilstand i munden er langt mere skadelig end hidtil antaget. Hver anden dansker over 50 år har paradentose,...

Lak i stedet for bor og fyldninger?

Lak i stedet for bor og fyldninger?

Når man først har sat boret til et tandsæt, er prognosen for både den enkelte tand og hele tandsættet lidt dårligere. Derfor har forskere i lang tid været interesseret i at finde ud af, om der er en anden måde at stoppe udviklingen af caries ved end fyldningsterapi....

Bestil tid

Kontakt os