Vi har været på kursus i suturering ( syning efter operation) og Knogleopbygning

okt 11, 2023

Medio september var Marie på kursus i knogleopbygning og suturering i Split. Det var Eltident som er det danske firma vi bl.a. køber implantater igennem, der havde arrangeret kurset.

Der var en el teori omkring emnerne og så fik vi lov at prøve det hele af på nogle grisehoveder, der var gjort klar til formålet. Det var rigtigt lærerigt og spændende og vi fik en masse gode “fif” med hjem til klinikken som vil gøre behandlingerne bedre og nemmere.

Før kurset var der tid til at opleve Split, som er et fantastisk sted!

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Sundhed: Forskningsresultater får en række læger, forskere og tandlæger til at efterlyse langt større tilskud til behandling af mundsygdomme. Kronisk betændelsestilstand i munden er langt mere skadelig end hidtil antaget. Hver anden dansker over 50 år har paradentose,...

læs mere
Lak i stedet for bor og fyldninger?

Lak i stedet for bor og fyldninger?

Når man først har sat boret til et tandsæt, er prognosen for både den enkelte tand og hele tandsættet lidt dårligere. Derfor har forskere i lang tid været interesseret i at finde ud af, om der er en anden måde at stoppe udviklingen af caries ved end fyldningsterapi....

læs mere

Bestil tid

Kontakt os