De fleste har brug for at gøre mere end at børste tænder for at holde munden ren.

jul 10, 2023

Der findes forskellige slags hjælpemidler til at optimere din personlige mundhygiejne – tantråd, mellemrumsbørster, tandstikkere, softpicks og solotandbørster. Det er individuelt, hvad man har behov for at supplere tandbørstningen med. Nogle har bedst gavn af en mellemrumsbørste, andre har bedst gavn af tandtråd og softpicks (tandstikkere).

Når du kommer på klinikken anbefaler vi dig hvad der er bedst for dine tænder. Har du spørgsmål til hvordan du bruger diverse hjælpemidler til at optimere din mundhygiejne, skal du endelig spørge.

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Sundhed: Forskningsresultater får en række læger, forskere og tandlæger til at efterlyse langt større tilskud til behandling af mundsygdomme. Kronisk betændelsestilstand i munden er langt mere skadelig end hidtil antaget. Hver anden dansker over 50 år har paradentose,...

læs mere
Lak i stedet for bor og fyldninger?

Lak i stedet for bor og fyldninger?

Når man først har sat boret til et tandsæt, er prognosen for både den enkelte tand og hele tandsættet lidt dårligere. Derfor har forskere i lang tid været interesseret i at finde ud af, om der er en anden måde at stoppe udviklingen af caries ved end fyldningsterapi....

læs mere

Bestil tid

Kontakt os